Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotná česká hviezda v strachu: Otec jej detí musel ísť na testy na koronavírus!

Alena Šeredová a Gigi Buffon Zobraziť galériu (4)
Alena Šeredová a Gigi Buffon

TALIANSKO - Počet obetí a pozitívnych prípadov na koronavírus síce v Taliansku pomaličky klesá, no situácia je aj napriek tomu stále kritická. V prvom európskom epicentre nákazy žije aj topmodelka Alena Šeredová (42). Tá je aktuálne v očakávaní a čoskoro by sa jej malo narodiť tretie dieťatko. Počas tehotenstva si aktuálne musela prejsť aj veľkým strachom.

Česká kráska má pred sebou ešte asi dva mesiace tehotenstva. V tomto stave jej zrejme veľmi nepomáha fakt, že žije práve v Taliansku, no a už vôbec nie to, že obavy z koronavírusu sa dotkli aj jej rodiny. Hoci Alena čaká dieťa s dedičom automobilky Fiat Alessandrom Nasim, strach mala kvôli svojmu bývalému manželovi. 

Galéria: Alena Šeredová

Alena Šeredová čaká tretie dieťa. Otcom je jej aktuálny partner Alessandro Nasi.
Zobraziť galériu (4)
Alena Šeredová čaká tretie dieťa. Otcom je jej aktuálny partner Alessandro Nasi.  (Zdroj: Instagram AŠ)

Otec jej dvoch detí Gigi Buffon mal podozrenie na nákazu koronavírusom. Dôvodom bola skutočnosť, že pozitívny na Covid-19 bol futbalistov spoluhráč Daniel Rugani. Buffon teda musel absolvovať testy, na rozdiel od mnohých známych osobností však mal šťastie. „Bol negatívny. Predpokladám, že testované bolo celé družstvo a zamestnanci,” vyjadrila sa pre expres.cz Šeredová, ktorej tak spadol obrovský kameň zo srdca – minimálne aj kvôli ich dvoch spoločným ratolestiam.

Viac o téme: TalianskoAlena ŠeredováKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu