Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Karanténa Skrúcaného a tehotnej Judínyovej: FOTO Štefan si nechal narásť bradu a... Vybrali meno pre dcérku!

Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová Zobraziť galériu (4)
Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Karanténa zasiahla aj domácnosť Eriky Judínyovej (49) a Štefana Skrúcaného (60. Tehotná blondínka síce stále zatiaľ pracuje na markizáckej Smotánke, inak sa však zásadne zdržiava doma. Jej manžel pred pár dňami oslavoval okrúhle narodeniny, no vzhľadom na situáciu na Slovensku si tento deň užili len vo dvojici. A v rozhovore toho prezradil ešte omnoho viac!

So Štefanom sa ráno spojili moderátori Telerána, ešte predtým však pustili dokrútku o tom, ako trávi čas počas domácej karantény. Snáď nikomu neuniklo, že herec a zabávač si nechal narásť dlhú bradu. „Nechal som si oddýchnuť pokožku, takže zároveň sa tak pripravujem na postavu Mikuláša alebo Deda Mráza, lebo asi vtedy budeme môcť hrať najbližšie,” vtipne poznamenal. 

Galéria: Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová
Spomínanú dokrútku pripravoval v budúcom domove, ktorý bude zdieľať s Erikou a bábätkom. „Občas zájdem na stavbu, pretože mi odišli chlapci, čo tu robili. Domov, do Tatier, a tak sa možno vrátim k svojmu pôvodnému povolaniu, to znamená, že možno budem opäť stavbár,” skonštatoval vo videu a potom sa do Telerána prostredníctvom telefonátu prepojil naživo. 

Štefan Skrúcaný si nechal narásť dlhú bradu.
Zobraziť galériu (4)
Štefan Skrúcaný si nechal narásť dlhú bradu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Karanténa Skrúcaného a tehotnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Lenka s Romanom sa zaujímali, či už medzi ním a Erikou padlo rozhodnutie ohľadom mena ich dcérky, ktorá príde už onedlho na svet. „Sme už vo finále, ale nerád by som to takto prezrádzal. Nemám ešte mandát od Eriky, aby som to prezradil. Máme úzky výber, dokonca by sme boli aj vo finále s tým menom, ale neradi o tom rozprávame, aby sa veci nezakríkli,” vyjadril sa Štefan záhadne, no svojho favorita už evidentne majú. 

Viac o téme: Erika JudínyováŠtefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu