Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najprv zbalila ženáča, 8 mesiacov tajila tehotenstvo: Kontroverzná Češka je dvojnásobná mama a... TAKÉTO meno vybrala!

Z kontroverznej Češky je dvojnásobná mama! Zobraziť galériu (7)
Z kontroverznej Češky je dvojnásobná mama! (Zdroj: Instagram O.Š.)

PRAHA – V Česku nie je Ornella Koktová (27), za slobodna Štiková, žiadna neznáma. U našich susedov totiž spôsobila poriadny škandál, keď zviedla manžela moderátorky Gábiny Partyšovej (41), podnikateľa Josefa Koktu (62). Hoci si mnohí mysleli, že ide o románik, ktorý rýchlo prehrmí, boli na omyle. Dnes má totiž tmavovláska s manželom už dvoch synov a sú šťastná rodina. Mladší chlapček prišiel na svet len dnes a dostal poriadne netradičné meno!

Ornelle Koktovej sa podarilo v roku 2012 prebrať českej moderátorke Gábine Partyšovej jej manžela. Vtedy ešte len devätnásťročná brunetka klofla podnikateľa staršieho o tridsaťpäť rokov. Hoci to spočiatku vyzeralo na románik či vypočítavosť zo strany mladučkej Češky, opak je pravdou. Dvojica si totiž povedala áno potom, ako sa im narodilo ich prvé dieťa, syn Quentin. Ten má dnes sedem rokov a dočkal sa súrodenca.

K Ornele, Quentinovi a Josefovi pribudol štvrtý člen.
Zobraziť galériu (7)
K Ornele, Quentinovi a Josefovi pribudol štvrtý člen.  (Zdroj: Instagram O.K.)

Brunetke sa dokonca podarilo druhé tehotenstvo tajiť celých osem mesiacov. A to nielen pred verejnosťou, ale aj pred vlastnou mamou Monikou Štikovou, s ktorou podľa slov Ornelly už vôbec nie sú v kontakte, nevideli sa a nehovorili spolu vyše dvoch rokov. Novorodeného vnuka tak zrejme uvidí len prostredníctvom sociálnych sietí či médií.

Druhého synčeka priviedla Ornella na svet prvého apríla a s manželom Josefom mu vybrali skutočne netradičné meno. „Už sme 4! Najkrajší Aprílik v živote! Vitaj na svete, miláčik náš,“ napísala na Isntagram čerstvá mama, ktorá je podľa príspevku v príbehu momentálne na JIS-ke.

Svoju radosť a šťastie neskrýval ani dvojnásobný otec. „Dovoľte, aby som vám predstavil štvrtého člena našej rodiny. Sven Kokta – 3,33 kg a 50 cm. Narodil sa dnes v pôrodnici U Apolinářa. Obaja sú v poriadku,“ teší sa z druhého syna Josef. Šťastným rodičom srdečne gratulujeme.

Ornela Koktová je už dvojnásobná mama. Chlapček dostal meno Sven.
Zobraziť galériu (7)
Ornela Koktová je už dvojnásobná mama. Chlapček dostal meno Sven.  (Zdroj: Instagram O.K.)

Viac o téme: Ornella KoktováJosef Kokta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu