Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TRAPAS Adely Vinczeovej: Ups, toto sa jej stalo v saune plnej Nemcov!

Adele Vinczeovej sa podaril poriadny trapas. Zobraziť galériu (7)
Adele Vinczeovej sa podaril poriadny trapas. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Ani tak ostrieľaným ľuďom, ako je Adela Vinczeová (39), sa trapasy nevyhýbajú. K jednému sa len včera priznala samotná moderátorka. So svojím manželom Viktorom Vinczem (29) sa počas hodiny prihovárali cez sociálnu sieť ľuďom a z blondínky vyšlo vtipné priznanie. To, čo sa jej stalo v saune plnej Nemcov, by nechcel zažiť radšej nik!

Markizácky moderátor Viktor Vincze oslavoval 100 000 sledovateľov na Instagrame a pri tejto príležitosti urobili s Adelou livestream. Spoločne odpovedali na zvedavé otázky svojich priaznivcov týkajúce sa ich práce, ekologického zanietenia či súkromia. Po tom, čo im istí fanúšikovia poslali pozdrav z Barcelony, ďalšieho zaujímalo, či sa im v živote stal niekedy nejaký trapas.

Galéria: Adela Vinczeová

Adela Vinczeová sa priznala k trapasu! (Zdroj: Instagram V.V.)
Vtedy prišlo, čo zrejme nik nečakal a Adela zo seba vypľula odpoveď, akoby sa ani nechumelilo. „Prdla som si v saune. A nahlas,“ prekvapila moderátorka, ktorú spomienka pobavila a rovnako bol na tom aj Viktor, ktorý dodal, že bol pri tom. „V tej saune bolo ďalších 30 ľudí. A najlepšie bolo to, že som sa snažil tváriť, že som to nepočul a ideme ďalej v tom „scenári“ a ľudia nebudú na to reagovať,“ vyjadril sa Vincze, kým jeho manželka sa sama na sebe bavila.

To by však nebola Adela, keby tento svoj trapas v saune ešte nezaklincovala. „A samozrejme, o päť sekúnd Adelka: Myslíš, že to bolo počuť?“ prezradil markizák. Samozrejme, blondínka sa bránila tým, že sa to pýtala po slovensky a tam boli predsa Nemci. Tí však cez intonáciu zrejme pochopili, čo sa ho pýtala, a tak jej len povedal: „Buď ticho a pokračuj v tejto misii!“ Situáciu už asi veľmi nezachránili, no aspoň majú na čo s úsmevom spomínať.

Adela Vinczeová priznala trapas. Prdla si v saune.
Zobraziť galériu (7)
Adela Vinczeová priznala trapas. Prdla si v saune.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Viac o téme: Adela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu