Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Simona Krainová dostala náklad za syna: FOTO Veď vyzerá ako dievča!

Simona Krainová Zobraziť galériu (4)
Simona Krainová (Zdroj: Instagram S.K.)

PRAHA - Kvôli koronavírusu je mnoho ľudí už niekoľko dní zavretých v domácej karanténe. Na niektorých z nich sa nuda poriadne odrazila, doslova nevedia čo od dobroty, a tak voľný čas využívajú na kritizovanie ostatných. Svoje o tom vie aj modelka Simona Krainová (47) po tom, čo zverejnila fotku svojho syna Maxa (9).

Modelka si na Instagram zavesila fotku, kde fanúšikom ponúkla pohľad na to, ako sa doma so synom počas karantény učia a zároveň sa zaujímala o to, ako zvládajú výučbu so svojimi ratolesťami oni. Väčšina z jej sledovateľov na túto otázku aj odpovedala a rozbehli spoločnú diskusiu, našiel sa však aj pán, ktorému sa nepozdával vzhľad malého Maxa. 

Galéria: Simona Krainová

Teda konkrétne jeho účes, keďže malý školák nosí dlhé vlasy. Pán si, samozrejme, svoj názor nemohol nechať pre seba a do známej mamičky si potreboval rypnúť a poskytnúť jej radu, o ktorú absolútne nikto nestál. „Ostrihajte ho,” napísal Simone rozkazovačne. Tú táto nemiestna poznámka na vzhľad jej syna zrejme celkom naštvala a muža odpísala spôsobom jemu vlastným. „Ostrihajte seba, ďakujem,” odbila ho, na čo sa do drzého chlapíka pustili aj ďalší jej fanúšikovia. 

Neznámeho muža pobúril účes Simoninho syna.
Zobraziť galériu (4)
Neznámeho muža pobúril účes Simoninho syna.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Simona Krainová dostala náklad
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Vlasy však zmiatli aj ďalšieho fanúšika, ktorý Simonu a Maxa trochu urazil, urobil to však nechtiac. „Veľmi pekná, myslím, že z nej tiež bude modelka. Celá mamka,” napísal k záberu na Krainovej syna, ktorého si pomýlil s dievčaťom. No na tomto komentári sa modelka akurát tak zasmiala. 

Viac o téme: SynMaxSimona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu