Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalšie nechutné obvinenie na adresu Nely Slovákovej: Mala stopnúť pomoc chorému dievčatku, ale... TOTO je vysvetlenie!

Nela Slováková Zobraziť galériu (5)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram N.S.)

BRNO - Zdá sa, že krásnu influencerku a podnikateľku Nelu Slovákovú majú niektorí ľudia poriadne v zuboch. Po obvineniach spojených s jej aktuálnym biznisom s ochrannými rúškami na tvár si ľudia vymysleli ďalšiu kauzu.

Na blondínku sa v poslednej dobe valia uštipačné reči z každej strany. Deje sa tak odvtedy, čo bývalá hviezdička z reality šou začala ponúkať prostredníctvom svojho online obchodu okrem plaviek i antibakteriálne gély a ochranné rúška na tvár, ktorých bol kvôli panike z koronavírusu v krajine nedostatok.

Galéria: Nela Slováková sa pustila do boja s kyberšikanou

Za podnikavého ducha si zlizla Nela množstvo kritiky a hejtov hlavne od ľudí, ktorým už dlhšie ležala v žalúdku. Ku skupine sa postupne pridávajú ďalší, ktorí si chcú do podnikateľky taktiež kopnúť a sociálne siete tak zaplavujú ďalšie a ďalšie kauzy. Hoci sa ich Slováková snaží zo všetkých síl ignorovať a sústrediť sa na svoj biznis, posledná z nich ju nenechala chladnou.

Nela Slováková má v posledných týždňoch plné ruky práce s výrobou a predajom rúšok.
Zobraziť galériu (5)
Nela Slováková má v posledných týždňoch plné ruky práce s výrobou a predajom rúšok.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Novovzniknutá "kauza" sa má týkať malej Lucky, ktorá bojuje s vážnym zdravotným postihnutím. Tej ešte v septembri minulého roka ponúkla počas jedného benefičného večera osobitnú pomoc aj Nela, a to v celkovej hodnote 10-tisíc korún. Dodnes však na účet Lucky nešla ani koruna a jedna zo stránok, ktoré boli vytvorené za účelom Slovákovú diskreditovať, uviedla, že išlo len o reklamu pre úspešnú podnikateľku.

Nela Slováková sľúbila na jednej z dobročinných akcií dar v hodnote 10-tisíc korún. Práve ten sa teraz stal jablkom sváru.
Zobraziť galériu (5)
Nela Slováková sľúbila na jednej z dobročinných akcií dar v hodnote 10-tisíc korún. Práve ten sa teraz stal jablkom sváru.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Nelu však toto tvrdenie poriadne rozhorčilo a rozhodla sa dať veci na pravú mieru. Prízvukuje, že uvedenú sumu nedarovala ako hotovosť, ale Luckina mama ju môže využiť ľubovoľne na Luckine potreby. „Luckina maminka si dodnes nič nevybrala a na konci februára mi volala, že by chcela zaplatiť v hodnote 6-tisíc kúpeľný pobyt pre ňu a Lucinku. Dostala som mailom faktúru a deň po prijatí FA som ju išla zaplatiť. Ešteže som tak neurobila, pretože by som nemala ja peniaze a Lucka by nikam nešla vzhľadom na situáciu, ktorá nastala,” vysvetľuje Nela situáciu, ktorú skomplikoval šíriaci sa koronavírus.

Nela Slováková sa rozhodla proti klebete brániť.
Zobraziť galériu (5)
Nela Slováková sa rozhodla proti klebete brániť.  (Zdroj: Instagram N.S.)

"S Luckinou maminkou som v neustálom kontakte a pri poslednom telefonáte sme si povedali, že za peniažky pôjdu v lete na dovolenku," dodáva. Kto chce však psa biť, palicu si nájde, a tak je len otázkou času, kedy sa na adresu podnikavej blondínky zosype ďalšia nenávistná klebeta.

Nela má v posledom čase poriadne veľa neprajníkov.
Zobraziť galériu (5)
Nela má v posledom čase poriadne veľa neprajníkov.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Viac o téme: KoronavírusNela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu