Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kucherenko priznala smutné rodinné tajomstvo: Rozviesť s manželom sa NECHCELA!

Silvia Kucherenko dnes oslavuje 12 výročie svadby. Pri tej príležitosti prezradila pravdu o rozvode. Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko dnes oslavuje 12 výročie svadby. Pri tej príležitosti prezradila pravdu o rozvode. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Minulý rok v júni sme na Topkách informovali o bleskovom rozvode Silvie Kucherenko (37) a jej manžela Sergeja (50), ktorý si odpykáva 11-ročný trest vo väzení. Po dlhých 11 rokoch manželstva sa blondínka rozhodla vzťah s otcom svojho syna Alexandra oficiálne ukončiť. Aktuálne plavovláska vyšla s pravdou von - rozviesť sa s ním nechcela!

Prvýkrát sa o rozvode Silvie Kucherenko a jej manžela Sergeja hovorilo na jeseň 2018. Hoci sa zdalo, že blondínka pri svojom manželovi, ktorý bol odsúdený na 11-ročný trest odňatia slobody, verne stojí a podporuje ho, pred dvomi rokmi v októbri mali podpísať rozvodové papiere. 

Galéria: Silvia Kucherenko

A o osem mesiacov neskôr bola dvojica už rozvedená. Pojednávanie sa konalo v júni minulého roka, zúčastnil sa ho aj Sergej, ktorého na súd priviedli priamo spoza múrov väzenia a konanie prebehlo skutočne rýchlo. Dvojica si rozsudov vypočula približne po hodine. 


Bleskový ROZVOD Silvie Kucherenko a jej manžela: Vybavili ich za hodinu!


Teraz však plavovláska hovorí, že rozvádzať sa nechcela. So smutným rodinným tajomstvom sa priznala na sociálnej sieti Instagram - práve dnes má totiž dvojica 12. výročie svadby a ako Silvia tvrdí, keby nebolo vyššej moci, vydatá je dodnes. 

„Family first forever . Presne dnes je 12 rokov, čo som sa vydávala... Ten čas ale letí... Nebyť vyššej ‚ex‘ moci v tejto krajine, vydatá som dodnes...“ napísala k fotkám zo svadby Kucherenko. Tú sme v tejto súvislosti aj oslovili, nech nám prezradí, ako tieto svoje slová myslela - bol nejaký dôvod, prečo sa musela rozvádzať?

„To patrilo k tomu, že Sergej by nebol tam, kde je. A logicky by sme sa nerozviedli, keby bol na slobode. A už som sa vyjadrovala xy-krát, že to je celé nespravodlivé v prípade Sergeja,“ povedala pre Topky.sk Kucherenko. 

 

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu