Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Český spevák terčom nenávisti kvôli KORONAVÍRUSU: Skap tam aj so svojou rodinou...

Marek Ztracený Zobraziť galériu (4)
Marek Ztracený (Zdroj: Instagram M.Z.)

PRAHA - Hoci sa mnoho ľudí v ťažkej situácii, akú spôsobil nový koronavírus, zomklo, nájdu sa aj takí, ktorých ešte viac opantala zloba a závisť. Presvedčil sa o tom aj český spevák Marek Ztracený (35). Ten len krúti hlavou nad tým, čoho sú niektorí ľudia schopní.

Krátko po tom, ako český spevák a skladateľ Marek Ztracený odohral koncerty pred nabitou pražskou O2 arénou, vybral sa na zaslúženú dovolenku v spoločnosti svojej partnerky a syna. Odcestovať stihol ešte pred tým, ako sa na Slovensku a v Čechách rozmohol vírus COVID-19, ktorý si, žiaľ, celosvetovo vyžiadal aj obete na životoch.

Kým v Česku si museli obyvatelia zvykať na tvrdé bezpečnostné opatrenia či karanténu, bezstarostné chvíle na pláži sympatickému spevákovi vôbec nedarovali. Našli sa aj takí, ktorí mu priali to najhoršie.

Galéria: Marek Ztracený

„Po skúsenostiach posledných dní, kedy mi chodili správy typu 'Skap tam aj so svojou rodinou a nevracaj sa,' 'Zostaňte, kde ste a opovážte sa vrátiť a všetkých nás tu nakaziť,' alebo 'Kvôli takým, ako ste vy, tu budeme mať koronu navždy,' som si uvedomil, ako najväčšie nebezpečenstvo nie je ten vírus, ale ten zmätok a strach v hlavách,” zamýšľa sa Ztracený. Podľa neho práve teraz ľudia hľadajú niekoho, na koho by za celosvetovú pandémiu mohli jednoducho hodiť vinu.

Zdá sa, že ľudia Marek Ztracený kvôli bezstarostným chvíľam na dovolenke niektorým poriadne leží v žalúdku.
Zobraziť galériu (4)
Zdá sa, že ľudia Marek Ztracený kvôli bezstarostným chvíľam na dovolenke niektorým poriadne leží v žalúdku.  (Zdroj: Instagram M.Z.)

I keď návrat z malebného ostrova nebol pre speváka a jeho rodinu kvôli zrušeným letom a zavretým letiskám jednoduchý, nakoniec sa mu podarilo dostať domov. Aby však zabránil ďalšej nevraživosti, fanúšikov ubezpečil, že najbližšie dni strávi doma. „Aj keď sme neprišli z rizikovej krajiny a povinná 14-dňová karanténa sa na nás nevzťahuje, rozhodli sme sa nič neriskovať a na 14 dní sa izolovať doma,” informuje na svojom Instagrame.

Nechutné správy, ktoré Marek Ztracený dostal, sú poriadne cez čiaru.
Zobraziť galériu (4)
Nechutné správy, ktoré Marek Ztracený dostal, sú poriadne cez čiaru.  (Zdroj: Instagram M.Z.)

Niet sa čomu čudovať, po spomínaných mrazivých odkazoch ide asi o najsprávnejšiu voľbu. Speváka našťastie podržalo aj množstvo fanúšikov, ktorí majú z jeho návratu úprimnú radosť.

Spevák Marek Ztracený s rodinou je už doma.
Zobraziť galériu (4)
Spevák Marek Ztracený s rodinou je už doma.  (Zdroj: Instagram M.Z.)

Viac o téme: KoronavírusMarek Ztracený
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu