Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Český spevák (75), ktorý obvinil Gottovú z týrania Karla: Leží na JIS-ke... Vykašliaval krv!

Milan Drobný minulý rok obvinil Ivanu Gottovú z týrania Karla Gotta. Zobraziť galériu (6)
Milan Drobný minulý rok obvinil Ivanu Gottovú z týrania Karla Gotta. (Zdroj: Ján Zemiar/Facebook M.D.)

PRAHA - Spevák Milan Drobný (75) v lete vyhlásil, že Ivana Gottová (44) maestra mláti. Túto informáciu mal mať od Karlovho nebohého šoféra Oldřicha Havránka (†78) a len tri mesiace pred slávikovou smrťou ňou vyvolal veľký rozruch. Aktuálne Drobný bojuje o život tiež. Leží na JIS-ke... Vykašliaval krv!

Známy český hudobník musel byť v týchto dňoch urgentne hospitalizovaný na Jednotke intenzívnej starostlivosti v Nemocnici Na Bulovke. Lekári mu v pondelok diagnostikovali pľúcnu embóliu. Ide o vážne ochorenie, na ktoré umiera až 30 percent pacientov. Začalo to pritom úplne nevinne.

„Milan zrazu nevedel doma vyjsť po schodoch na poschodie, dosť sa zadýchaval. Potom už vykašliaval aj krv,“ popísala spevákova žena Dana Drobná, ktorá manžela okamžite donútila ísť k doktorovi. Všeobecná lekárka umelca hneď poslala do nemocnice, kde mu už diagnostikovali trombózu v nohe a embóliu pravej strany pľúc. 

„Lekári nevylúčili spojitosť so salmonelózou, ktorú si Milan priviezol na konci januára z Thajska,“ povedala Dana. Drobný bol pritom v Nemocnici Na Bulovke hospitalizovaný už pred mesiacom, vtedy však podpísal reverz. Lekári mu ale radili, aby ešte zostal na infúziách kvôli dehydratácii. 


Šokujúce obvinenie manželky Gotta: Ivana ho mláti... Reakcia Karla!


Spevák Milan Drobný na seba minulý rok upozornil svojimi vyjadreniami na adresu svojho niekdajšieho kamaráta Karla Gotta. Najprv začal šíriť správu, že Ivana Gottová svojho manžela mláti. Malo ísť o overenú informáciu od spevákovho nebohého šoféra Oldřicha Havránka. Maestra vtedy jeho vyjadrenie poriadne vytočilo a dokonca hovoril o žalobe.


Reakcia Gotta na obvinenie Ivany z týrania má svoju dohru: Žaloba?!


„Karel Gott vám odkazuje, že je vami úplne zhnusený a chce sa mu z vás zvracať. Extrémne ľutuje, že si vás pozval domov, do svojho súkromia. Prestaňte sa už konečne priživovať a parazitovať na Karlovi Gottovi a urážať a ubližovať jeho rodine, najmä Ivane, ktorú ste svojou lžou znovu zahanbili,“ písalo sa v liste, ktorý Karel Gott prostredníctvom hovorkyne Anety Stolzovej adresoval Drobnému.

Galéria: Takto si pamätáme na Karla Gotta:

No hoci na sklonku maestrovho života bola medzi niekdajšími kamarátmi napätá atmosféra, vdova po Karlovi napriek nelichotivým vyhláseniam na jeho adresu napokon Milana Drobného pozvala aj na zádušnú omšu za zosnulého manžela... A ten pozvanie prijal. 


Vyjadrenie Gottovho (†80) kamaráta šokuje: môže za spevákovu smrť eutanázia?!


Viac o téme: Milan Drobný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu