Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Posledná rozlúčka s nezvestným exfarmárom (†61): Na Silvestra ho našli mŕtveho... Pohreb bude až teraz!

Na Silvestra našli nezvestného Gabriela Sajku mŕtveho. Zobraziť galériu (5)
Na Silvestra našli nezvestného Gabriela Sajku mŕtveho. (Zdroj: Facebook T.Š.)

LEVICE - V posledný deň roka, po dlhých mesiacoch pátrania, našli Gabriela Sajku (†61) bez známok života. Prípad nezvestného exfarmára sme sledovali od samého začiatku a zverejňovali informácie o jeho hľadaní. Bohužiaľ, tento príbeh mal smutný koniec. Od Gabrielovho nájdenia ubehli už celé dva mesiace a až teraz sa rodina môže rozlúčiť so svojím milovaným!

Po markizáckom exfarmárovi (61) vyhlásili pátranie: Rodina prosí o POMOC... Nezvestný je už týždeň!


Gabriel Sajka, ktorého si Slováci mohli pamätať z tretej série markizáckej reality šou Farma, bol nezvestný od 8. 10. 2019. Po rodákovi z Levíc sa intenzívne pátralo, organizovali sa akcie, pri ktorých sa prečesávalo okolie mesta, no celé mesiace boli policajti bez jedinej stopy. 


Rodina nezvestného farmára (61) je zúfalá: Druhý pátracia akcia... Nikto ho neprišiel hľadať!


Až na Silvestra sa podarilo exfarmára nájsť. Bohužiaľ mŕtveho. „Práve sme dostali smutnú správu. Od 8. 10. 2019 nezvestný Gabriel Sajka z Levíc sa dnes našiel bez známok života,“ uviedol na svojej stránke Pohotovostný pátrací tím. Jeho telo objavili v oblasti Šiklóš, vzdialenej iba kúsok od Levíc, kde Gabriel býval.


Pátranie po nezvestnom exfarmárovi sa skončilo: Našli ho mŕtveho!


Od osláv nového roka ubehli už dva mesiace a až teraz rodina zverejnila informácie o poslednej rozlúčke. „S bolesťou v srdci oznamujeme všetkým príbuzným, priateľom a známym, že dňa 8. 10. 2019 nás navždy opustil milovaný brat a otec Gabriel Sajka. Posledná rozlúčka s drahým zosnulým bude v pondelok 2. marca 2020 o 14:00 na cintoríne v Leviciach,“ píše sa v smútočnom parte.

Keďže mal Gabriel len 61 rokov a bol objavený mŕtvy po mesiacoch nezvestnosti, bola zrejme nariadená pitva, ktorá mala vylúčiť cudzie zavinenie. Čo sa v osudný moment stalo, sa dnes už zrejme nedozvie nikto. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Dcéra Gabriela Sajku zverejnila na Facebooku smútočné parte.
Zobraziť galériu (5)
Dcéra Gabriela Sajku zverejnila na Facebooku smútočné parte.  (Zdroj: Facebook T.Š.)

Viac o téme: FarmaGabriel Sajka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu