Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovská ZMENA nenávidenej porotkyne SuperStar: Kedysi bacuľatá brunetka... Fúha, vážne takto vyzerala?!

Patricie Pagáčová sa za roky v šoubiznise výrazne zmenila. Zobraziť galériu (4)
Patricie Pagáčová sa za roky v šoubiznise výrazne zmenila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - To je fakt ona?! Patricie Pagáčová (31) aktuálne nepatrí k obľúbeným členom poroty speváckej šou SuperStar. Kedysi ju však televízni diváci u našich západných susedov doslova milovali. Dlhých 13 rokov totiž hrala v seriáli Ulice. No a odtiaľ si ju fanúšikovia môžu pamätať s úplne iným imidžom. Mala hnedé vlasy a... Výrazne viac kíl!

Patricie Pagáčová aktuálne televíznym divákom akurát tak dvíha tlak. Svojím hodnotením v porote speváckej šou SuperStar už rozhnevala mnohých Čechov a Slovákov. Vo všeobecnosti tak môžeme povedať, že z pätice známych tvárí je azda tou najneobľúbenejšou. 

Galéria: Patricie Pagáčová v SuperStar

V minulosti však tomu tak nebolo. Od roku 2005 ešte ako Patricie Solaříková totiž hviezdila v nekonečnom seriáli Ulice. Stvárňovala tam Terezu Jordánovú a diváci ju zbožňovali. Aj toto je jeden z dôvodov, prečo jej aktuálne nevedia prísť na meno. 

Mnohí si totiž plavovlásku tak spojili s jej televíznou postavou, že sú nepríjemne šokovaní z jej reálnej povahy. No radikálne sa nezmenilo len jej správanie, ale poriadnou premenou prešiel aj jej imidž. Tak, ako ju poznáme teraz, totiž v minulosti rozhodne nevyzerala. 

V časoch, keď herečka žiarila na televíznych obrazovkách, mala hnedé vlasy a podstatne viac kíl. Mnohí by dokonca usmievavú blondínku na záberoch z čias dávno minulých ani nespoznali. Tak schválne, vy by ste vedeli, že ide o tú istú osobu? FOTO nájdete v GALÉRII»

Viac o téme: SuperStarPatricie Pagáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu