Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vitteková otvorene o rozvode s Robom: On jazdí na aute za 150-tisíc, ona má chodiť pešo... Pokuta za urazenie sudkyne!

Patrícia Vitteková si servítky pred ústa už nedáva. Zobraziť galériu (7)
Patrícia Vitteková si servítky pred ústa už nedáva. (Zdroj: Instagram P.V.)

BRATISLAVA - Uplynulo už dlhých 6 rokov od osudnej bitky medzi Patríciou Vittekovou (40) a Alexandrou Orviskou (36). Známe Slovenky si vtedy skočili do vlasov kvôli futbalistovi Robovi Vittekovi (37), za ktorého bola prvá zo spomínaných vydatá. Odvtedy sú manželia od seba, no svoj vzťah právne stále nemajú doriešený. Aktuálne sa speváčka k rozvodovému konaniu prvýkrát verejne vyjadrila. A vo svojom vyjadrení sa poriadne rozhorčila!

Patrícia Vitteková sa doposiaľ k rozvodovému konaniu s jej stále právoplatným manželom Robom Vittekom nevyjadrovala. Dlhoročné súdne doťahovanie, ktoré stále nevedie k uspokojivému koncu, ju však prinútilo verejne prehovoriť. Problémy jej nerobí ani tak expartner, ako sudkyňa, ktorá o prípade rozhoduje. 

Galéria: Patrícia Vittek

„Na poslednom pojednávaní po 4 rokoch o výživné na maloleté deti som na súde dostala pokutu za urážku sudkyne. Áno, asi si ju zaslúžim, keďže som sa neudržala v emóciách a povedala som to, čo som cítila a videla za tie roky. Urazila som mojou subjektívnou pravdou sudkyňu, ktorá sa k ženám správa roky neúctivo, hrubo a porušuje zákony a moc, ktorú jej zverila ústava a krajina, v ktorej rozhoduje o osudoch ľudí a detí. Krajina, v ktorej žijem aj ja,“ rozpísala sa na Instagrame Vitteková.


Brutálna nakladačka a prasknutý nos: Vitteková a Orviská sa pobili kvôli chlapovi!


Pani sudkyňa podľa Patríciiných slov vraj už roky nenávidí ženy. „A asi niečo na tom bude, keďže sa usmievala práve vtedy, keď som v tichosti a bezradne stála, triasla sa a plakala. Nie kvôli výške výživného, to určil otec,“ nedáva si nahnevaná speváčka servítky pred ústa. 

Celých 7 rokov vraj zbierala dôkazy, na príkaz advokátov si odkladala každý blok od benzínu po toaletný papier. Na tie sa však napokon nikto ani raz nepozrel. „Verdikt? 150 € je za benzín mesačne veľa, čo mám zvážiť, či nie je tento životný štýl luxus,“ prekvapuje Vitteková. 

Vitteková prehovorila o bitke s Orviskou: Je to chorá osoba!


Paradoxom je, že Vittek sa vyváža na aute v hodnote priemerného bratislavského bytu. „Keď som sa opýtala, či majú moje deti chodiť do školy pešo, usmiala sa a odpovedala... Áno, napríklad pešo, prečo nie? Povedala som - aha, takže otec bude ďalej chodiť na „požičanom” aute v hodnote 150 tisíc eur a my máme začať s deťmi chodiť oddnes pešo. Uškrnula sa, opäť si ma premerala od hlavy k päte a pohŕdavo s cynickým výsmechom zakričala na celú sálu pred právnikmi, otcom mojich detí a kolíznou opatrovateľkou, ktorú som mimochodom nikdy v živote nevidela ja, ani moje deti... No VY, vy pani Vitteková pešo, ‚určite‘,“ dodala Vitteková.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tolko som váhala,kôli mèdiám, detom, kludu ktorý sme si konečne vytvorili . No nakopol ma film Svina ,moje dcèry,rodina a mamičky z obvodu a súdu 4 v Bratislave, ktorè ma poprosili o pomoc. Na poslednom pojednávaní po “4”rokoch o výživnè na maloletè deti na súde,som dostala pokutu za urážku sudkyne. Áno, asi si ju zaslúžim, kedže som sa neudržala v emóciách a povedala som to, čo som cítila a videla za tie roky. Urazila som mojou subjektívnou pravdou sudkynu, ktorá sa k ženám správa roky neúctivo, hrubo a porušuje zákony a moc, ktorú jej zverila ústava a krajina v ktorej rozhoduje o osudoch ludí a detí. Krajina v ktorej žijem aj ja. Pani sudkyňa vraj nenávidí ženy už roky a asi niečo na tom bude, kedže sa usmievala práve vtedy, keď som v tichosti a bezradne stála, triasla sa a plakala. Nie kôli výške výživnèho,to určil otec. Sedem rokov som zbierala dokazy, odkladala každý blok od benzínu po wc papier na príkaz advokátov. Ani jediný si nikto nepozrel. Rovnako ako fakty,úmyselne prepadnutè nehnutelnosti, darovanè poistky atd. Verdikt? ...150€ je za benzin mesacne veľa,čo mamicka zvázi, či nieje tento zivotný štýl luxus. Keď som sa opýtala,či majú moje deti chodit do skoly pešo, usmiala sa a odpovedala...,,Ano, napriklad pešo, preco nie? Povedala som...aha, takže otec bude dalej chodit na “požičanom” aute v hodnote 150.000€” a my máme začať s detmi chodiť od dnes pešo. Uškrnula sa, opäť si ma premerala od hlavy k päte a pohŕdavo s cinickým výsmechom zakričala na celú sálu pred právnikmi,otcom mojich detí a kolíznou opatrovatelkou,ktorú som mimochodom nikdy v živote nevidela ja,ani moje deti...No VY, vy pani Vittekova pešo “určite”. V jednej skladbe sa spieva ,,Kým dobrí ľudia budú ticho, tým tí zlí stvoria netvora. ... Tak mi prepáčte za moju trúfalosť či odvahu, kludne to pomenujte ako chcete. Len chcem aby ste vedeli, že svet instagramu je svet Avatarov. Že aj my žijeme mimo fotky a prácu život normálny.Keď sa vám môj postup na ochranu a právo mojich, cudzích detí a matiek teraz nebude páčiť , ja vás nesúdim a nebudem,pretože s vami nežijem.Toto je moje právo a rozhodnutie.Stačí dať unfollow hore pod menom.My ideme ďalej.

Príspevok, ktorý zdieľa Patricia Vittek (@patriciavittek_official),

 
Viac o téme: Patrícia VittekRobo Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu