Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIEME PRVÍ Rozchod v slovenskom šoubiznise: Dušan Pašek a kráľovná krásy sú od seba!

Rozchod v slovenskom šoubiznise! Zobraziť galériu (4)
Rozchod v slovenskom šoubiznise! (Zdroj: Instagram D.G.)

BRATISLAVA - Koncom septembra 2018 sme ako prví priniesli správu o tom, že po nečakanom rozchode s Miriam Kalisovou je Dušan Pašek opäť zadaný. Krátko nato sa naše informácie potvrdili a vyšlo najavo, že hokejista tvorí pár s krásnou Dominikou Grecovou, ktorá sa v ten rok stala víťazkou prestížnej súťaže Miss Slovensko. Najnovšie sme ale zistili, že tento vzťah, žiaľ, nevyšiel...

Nejeden muž mohol Dušanovi závidieť, keď sa mu v roku 2018 podarilo uloviť sexi kráľovnú krásy. Po tom, čo obaja priznali, že medzi nimi ide o viac než kamarátstvo, rozhodne patrili medzi najkrajšie páry slovenského šoubiznisu a vyzeralo to tak, že sa skutočne našli. Bohužiaľ, medzi dvojicou to klapať prestalo, aspoň čo sa týka akejsi romantickej roviny. 

Galéria: Dušan Pašek a Dominika Grecová

Dominika a Dušan nám potvrdili, že pár už netvoria.
Zobraziť galériu (4)
Dominika a Dušan nám potvrdili, že pár už netvoria.  (Zdroj: Instagram D.P.)

Dostala sa k nám totiž informácia, že Dominika a Dušan sú už pár dní od seba. Túto prekvapivú správu nám potvrdila aj samotná blondínka. Keď sme ju oslovili s tým, či je pravda, že sa s Dušanom rozišli, priznala, že pár už viac netvoria. „Áno, je to pravda. Žiadne zlomené srdcia sa ale nekonajú. Rozišli sme sa po vzájomnej dohode. Zostali sme fajn kamaráti a nemáme spolu vôbec žiadny problém,” povedala pre Topky.sk blondínka s tým, že za ich rozchodom naozaj nestojí žiadna dráma a ich vzťah pretrváva v priateľskej rovine. 

To, že z rozchodu nebude žiadna fraška a obaja sú dosť vyspelí na to, aby z krachu vzťahu nevznikali žiadne škandály, nám potvrdil aj Dušan. „Áno, je to tak. S Dominikou už nie sme spolu, no naďalej zostávame v dobrom kamarátskom vzťahu,” povedal nám hokejista. Nuž, aj takto môže vyzerať rozchod dvoch ľudí, ktorí na seba nepotrebujú hádzať žiadnu špinu. 

Viac o téme: Dušan PašekDominika Grecová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu