Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neuveriteľná premena slovenskej superstaristky: Brutálne schudla a... Wau, to je ale sexbomba!

Neuveriteľná premena slovenskej superstaristky Zobraziť galériu (6)
Neuveriteľná premena slovenskej superstaristky

BRATISLAVA - To snáď ani nie je ona! Uplynulo už takmer 15 rokov, odkedy sa na obrazovkách RTVS, vtedy ešte STV, vysielala druhá séria šou Slovensko hľadá Superstar. Z nej ako víťaz vyšiel Peter Cmorik, ktorému sa zo všetkých vtedajších súťažiacich darí najviac. Väčšina z ostatných sa stiahla, no a to platí aj o sympaťáčke Lenke Kvakovej. Od roku 2005 o nej síce veľa počuť nebolo, no teraz... Vyzerá božsky a pre Topky.sk prezradila, ako sa jej to podarilo!

Strapatý strih na vrabčiaka, hnedé vlasy a niekoľko kilečiek navyše. Tak si väčšina z nás pamätá na veselú speváčku Lenku Kvakovú, ktorá sa v druhej sérii Superstar prespievala až do finálovej zostavy.

Ako to už býva, niektorým ľuďom roky navyše príliš neprospejú, iní zas vyzerajú lepšie ako kedykoľvek predtým. No a do tej druhej skupiny patrí aj bývalá superstaristka. 15 rokov jej na kráse rozhodne neubralo, práve naopak. Všetky vyššie spomínané črty sú totiž už dávno preč a z Lenky je úplne nová žena, ktorá sa zmenila na nepoznanie.

Galéria: Lenka Kvaková kedysi a dnes
Krátky zostrih nahradila dlhá blond hriva a čo sa na jej výzore podpísalo zrejme absolútne najviac, je skutočnosť, že speváčka radikálne schudla. A naozaj sa nerozprávame len o niekoľko zopár kilách. Lenka sa totiž na sociálnych sieťach chváli poriadne sexi fotkami a len málokto by povedal, že ide o tú istú osobu, ktorá kedysi súťažila o titul slovenskej SuperStar. Z Kvakovej je brutálna raketa, ktorá by pomotala hlavu nejednému mužovi a vidno, že je na svoje telo aj vzhľad patrične hrdá.

Tskto vyzerala Lenka Kvaková ešte za čias Superstar.
Zobraziť galériu (6)
Tskto vyzerala Lenka Kvaková ešte za čias Superstar.  (Zdroj: TASR - TASR - František Iván)

Jej profil sa len tak hemží odvážnymi fotografiami, kde pyšne ukazuje ženské krivky. „Viedlo ma k tomu v prvom rade zdravie. Nadváha neubližuje len tomu fyzickému, ale aj psychickému,” vysvetlila nám speváčka, keď sme ju oslovili s otázkou, čo ju viedlo k takejto radikálnej zmene. „Cítim sa skvelo po všetkých stránkach. Stačí si uvedomiť a prehodnotiť pár vecí vo svojom živote, mať cieľ, výdrž, pokoru, disciplínu a hlavne to nevzdať,” prezradila pre Topky usmievavá Lenka, ktorá sa aj naďalej venuje spevu. „Je to môj život, moja energia, moja vášeň,” vyjadrila sa, keď sme sa pýtali, či sa ešte stále venuje hudbe. 

Lenka Kvaková sa odfarbila na blond, schudla takmer 40 kilogramov a je z nej neskutočná kočka!
Zobraziť galériu (6)
Lenka Kvaková sa odfarbila na blond, schudla takmer 40 kilogramov a je z nej neskutočná kočka!  (Zdroj: Instagram L.K.)

Ako sme spomínali, nezhodila len zopár kíl. Číslo, ktoré dala dole, je naozaj neuveriteľné. „Za rok som sa zbavila 38 kíl mojej nadváhy,” šokovala nás neskutočným výkonom hodným obdivu, ktoré dokazuje, že keď človek chce, dá sa skutočne všetko a môže byť obrovskou inšpiráciou aj pre ďalšie ženy. Lenka, klobúk dolu! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#slovak#woman#dressing#black#style#blond#sexy#selfie#weekend#chill#strong#leather

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Kvaková - Official (@elkvaka),

Viac o téme: Lenka Kvaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu