Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slovenský moderátor naložil mladým voličom: Som zarazený a smutný!

Slovenský moderátor naložil mladým voličom! Zobraziť galériu (4)
Slovenský moderátor naložil mladým voličom! (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Parlamentné voľby 2020 sú takpovediac za rohom a rovnako ako širokej verejnosti sa táto téma dotýka aj známych tvárí zo slovenského šoubiznisu. Väčšina z nich neúnavne vyzýva Slovákov, aby využili svoje právo a v sobotu sa postavili k volebným urnám. Nie je žiadnym tajomstvom, že mnohým z nich doterajšie volebné prieskumy doslova zdvihli žlč a svoje si o tom myslí aj Peter Šarkan Novák (48), ktorý poriadne naložil mladým voličom...

Moderátora a aktuálneho speváka kapely Hex sme stretli v jednom z bratislavských kín, kde sa vybral na premietanie aktuálneho filmového hitu - dlhoočakávanej drámy Sviňa. „Strašne ma bavia filmy, ktorých pozadím sú reálne udalosti. Pre mňa bol veľmi zásadným už film Únos,” prezradil nám na úvod Šarkan, ktorý oceňuje odvahu tvorcov "rýpať sa" v horúcich udalostiach, „Nie každému sa do toho chce, ale je to dôležité v tomto období, v ktorom žijeme,” dodal. 

Galéria: Fotogaléria z slovenskej premiéry dlhoočakávaného filmu Sviňa
Slovenský moderátor naložil mladým voličom: Som zarazený a smutný!
„Sme svedkami procesu storočia, bol zavraždený novinár a jeho družka, zistili sme, ako vysoko siaha korupcia. V podstate nebyť toho, ako je táto krajina nastavená, Slovensko mohlo byť oveľa ďalej. Minimálne v takých bežných veciach ako je justícia, školstvo, zdravotníctvo, mohli sme cestovať po dobrých diaľniciach a tak ďalej. Tie peniaze ale idú úplne inými smermi, ako by mali, Táto krajina nie je vo veľmi dobrej kondícii, to vieme,” vyjadril sa moderátor a zároveň dodal, že šancu na nápravu máme. 

Pýtali sme sa teda, ako vníma posledné volebné prieskumy a preferencie strán na ich vedúcich pozíciách. Peter netajil svoje rozčarovanie, najviac ho zarazili najmä prvovoliči a mladí ľudia. Viac k tejto téme sa dozviete, ak si pozriete náš videorozhovor vyššie!

Viac o téme: Peter Šarkan NovákSviňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu