Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská celebritná fotografka skončila v karanténe: Podozrenie na koronavírus!

Fotografku Ninu Skalíkovú hospitalizovali v bratislavskej nemocnici. Zobraziť galériu (6)
Fotografku Ninu Skalíkovú hospitalizovali v bratislavskej nemocnici. (Zdroj: Instagram N.S.)

BRATISLAVA - Zákerný koronavírus sa stáva čoraz väčším strašiakom nielen vo svete, ale už aj na Slovensku. V opatere lekárov pred pár dňami skončila aj úspešná fotografka Nina Skalíková (25). Tá je momentálne v karanténe!

Mladá brunetka, ktorú už niekoľko dní trápia vysoké horúčky, momentálne leží na bratislavských Kramároch. Problémy sa u nej začali po tom, ako sa vrátila z ciest po Ázii. Lekári ju preto držia v karanténe a krásku čakajú okrem testov na maláriu aj tie na obávaný koronavírus. „Sestričky za mnou chodia v "skafandroch", sú na mňa veľmi milé a majú so mnou trpezlivosť pri odberoch. Mám za sebou rtg pľúc a milión ďalších bolestivých odberov,” zdôverila sa Nina prostredníctvom svojho Instagramu.

Celebritná fotografka Nina Skalíková po návrate z Ázie skončila v karanténe.
Zobraziť galériu (6)
Celebritná fotografka Nina Skalíková po návrate z Ázie skončila v karanténe.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Fotografku, ktorej prešli cez ruky celebrity ako Karolína Chomisteková, Celeste Buckingham, či Jana Hrmová, ale stojí napríklad aj za oficiálnymi portrétmi finalistiek Miss Slovensko spred dvoch rokov, napriek všetkému neopúšťa zmysel pre humor. „Ja som kamarátom vravela, že mám prekliate narodky a už ich ani nechcem oslavovať, pretože odmalička sa vždy stala nejaká nepríjemnosť. Na tie minulé ma skoro uniesli v Indii a na tie tohtoročné som dostala koronu,” zavtipkovala si Nina.

Nina Skalíková sa snaží zachovať pokoj a pozitívnu náladu.
Zobraziť galériu (6)
Nina Skalíková sa snaží zachovať pokoj a pozitívnu náladu.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Nie je to však prvýkrát, čo kráska vírus spomína. Pri jej slovách zo začiatku mesiaca, kedy si ešte užívala slniečko na pláži v Indii, doslova mrazí. „Ak je nám súdené zajtra zomrieť, nevyhneme sa tomu. Či na koronu, alebo pád z postele v spánku,” napísala k obavám svojich priateľov, ktorí ju vyzývali na zvýšenú opatrnosť počas jej ciest. Brunetka však dúfa, že ide len o klasický zápal pľúc. Snáď sa podozrenia lekárov nepotvrdia a mladá fotografka sa čoskoro bude môcť vrátiť domov.

Viac o téme: Nina SkalíkováKorona vírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu