Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fanúšikovia budú zúriť: Vinczeová doplatila na voľby... Markíza ju stiahla z vysielania!

Markíza najbližšiu stredu odvysiela reprízovú časť Chartshow. Zobraziť galériu (6)
Markíza najbližšiu stredu odvysiela reprízovú časť Chartshow. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Hudobná relácia Chartshow, ktorú moderuje Adela Vinczeová (39), priláka každú stredu k obrazovkám televízie Markíza veľké množstvo skalných divákov. Najbližšiu stredu však fanúšikovia zostanú sklamaní. Modro-žltá televízia im totiž neponúkne premiérovú časť, ale starý diel z mája 2018. Môžu za to voľby!

Slovensko v týchto dňoch naplno žije blížiacimi sa parlamentnými voľbami. A to sa odzrkadľuje aj na sledovanosti televíznych programov. V nedeľu 16. februára zlomila politická diskusia verejnoprávnej RTVS O 5 minút 12 desaťročný rekord a podobný scenár zaznamenala debata televízie Joj Na hrane. Obe relácie dokázali sledovanosťou prevalcovať všetky ostatné programy 

Galéria: Adela Vinczeová v Chartshow

Ako informuje portál mediaboom.sk, práve toto má byť dôvod, prečo Markíza najbližšiu stredu neodvysiela premiérovú Chartshow. Pôvodne pritom s novým dielom v tomto termíne mala rátať, nakoniec však s prihliadnutím na vývoj sledovanosti z posledných dní siahla po reprízovej časti z mája 2018, ktorý sa nesie v duchu latino hitov. 

Práve na najbližšiu stredu je totiž naplánovaná záverečná a zároveň najväčšia televízna debata pred parlamentnými voľbami. V trojhodinovej diskusii na RTVS sa proti sebe postaví deväť lídrov podľa prieskumov najsilnejších politických strán. A tak sa očakáva, že sledovanosť relácie bude mimoriadne vysoká.

Markíza sa preto rozhodla premiérovú časť Chartshow nevystaviť silnej konkurencii a ponechať si ju na ďalší týždeň. 

Viac o téme: ChartshowAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu