Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

POŽIAR u vdovy po Jiřím Pomejem (†54): Kuriózny prípad... Neuveríte, čo sa stalo!

Andrea Pomeje musela doma riešiť naozaj kuriózny prípad. Zobraziť galériu (5)
Andrea Pomeje musela doma riešiť naozaj kuriózny prípad. (Zdroj: Instagram A.P.)

PRAHA - Takmer prišla o strechu nad hlavou! Vdova po známom českom producentovi Jířim Pomejem (†54), Andrea (31), riešila pred pár dňami poriadne nepríjemnú vec. Keď totiž prišla domov, cítila silný dym. Zistila, že jej horia dvere. Neuveríte ale, kvôlii čomu požiar vznikol!

Andrea Pomeje urobila pred pár dňami chybu, ktorú robia azda všetky ženy... A máloktorej by napadlo, že by takáto zdanlivo nepodstatná vec mohla mať fatálne následky. Známa DJ-ka si totiž necháva celé dni kozmetické zrkadielko na stolíku pri okne. No a práve na to pred pár dňami takmer doplatila.

Galéria: Jiří Pomeje s manželkou Andreou

Keby neprišla včas domov, mohla prísť o strechu nad hlavou. „Asi budem trochu odstrašujúci prípad. Nechávam tu toto zrkadlo celý deň, predvčerom som prišla a cítila som dym, tak hovorím: Ty vole, tu niečo horí. Bol to fakt taký ten naozaj silný dym... A zrazu som si všimla, že nám horia dvere,“ opísala pani Pomeje.

Práve zrkadielko spôsobilo, že vzplanuli dvere a v tmavovláskinom byte takmer prišlo k veľkej tragédii. „Od toho zrkadla, ako sem svietilo slnko, sa urobila lupa a chytili sa dvere. Čo by som nikdy nepovedala, takže pozor na to!“ varovala svojich fanúšikov Andrea. 

Andrea Pomeje požiar

Viac o téme: Jiří Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu