Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Divadlo Astorka náhle zrušilo predstavenie: 6 hodín pred začiatkom... Herečka skončila v nemocnici!

Divadlo Astorka Korzo 90 muselo na poslednú chvíľu zrušiť predstavenie kvôli náhlemu ochoreniu účinkujúcej. Zobraziť galériu (13)
Divadlo Astorka Korzo 90 muselo na poslednú chvíľu zrušiť predstavenie kvôli náhlemu ochoreniu účinkujúcej. (Zdroj: Divadlo Astorka Korzo 90)

BRATISLAVA - V divadle musí všetko fungovať na sto percent, aby si diváci mohli vychutnať dokonalý umelecký zážitok... No stačí, že vypadne jeden z článkov a problém je na svete. Včera takúto situáciu muselo riešiť Divadlo Astorka Korzo 90. Len 6 hodín pred začiatkom totiž museli zrušiť predstavenie. Ako sa nám podarilo zistiť, herečka Zuzana Konečná (35) náhle skončila v nemocnici!

V bratislavskom Divadle Aréna Korzo 90 mali vo štvrtok „veselo“. Len krátkych 6 hodín pred začiatkom predstavenia Komúna, ktoré malo začínať o 19. hodine, totiž inscenáciu museli náhle zrušiť. Svojich divákov o tom informovali na Facebooku aj oficiálnej webovej stránke. 

„Upozorňujeme divákov, že z dôvodu náhleho ochorenia jedného z účinkujúcich je dnešné predstavenie Komúna zrušené! Ako náhradu uvedieme predstavenie Letmý sneh,“ písalo sa v oznámení na sociálnej sieti. 

Divadlo Astorka Korzo 90 len 6 hodín pred začiatkom informovala, že predstavenie Komúna ruší.
Zobraziť galériu (13)
Divadlo Astorka Korzo 90 len 6 hodín pred začiatkom informovala, že predstavenie Komúna ruší.  (Zdroj: Divadlo Astorka Korzo 90)

Divadlá často musia inscenácie kvôli chorobám svojich účinkujúcich rušiť... Najmä, ak herci nemajú v predstavení alternáciu. No ako sa nám podarilo zistiť, tentokrát hru neodstavili len pre akýsi „soplík“. Podľa našich informácií totiž herečka Zuzana Konečná náhle skončila v nemocnici. 

Oslovili sme v tejto súvislosti divadlo aj samotnú herečku, doposiaľ nám však neodpovedali. 

Herečka Bronislava Kováčiková v pondelok informovala, že má poranené oko.
Zobraziť galériu (13)
Herečka Bronislava Kováčiková v pondelok informovala, že má poranené oko.  (Zdroj: Instagram B.K.)

Smola sa však nenalepila na spomínanú inscenáciu prvýkrát. Len v pondelok ďalšia z účinkujúcich Bronislava Kováčiková zverejnila na Instagrame fotku s prelepeným okom a s informáciou, že má odštiepený kus zo zreničky v oku. Obidvom herečkám prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Zuzana KonečnáDivadlo Astorka Korzo 90
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu