Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Exmoderátorka Zuzana Hajdu 14 rokov po odchode z Jojky: Nová kariéra... Neuveríte, do čoho sa pustila!

Zuzana Hajdu patrila v minulosti k úspešným moderátorkám. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Hajdu patrila v minulosti k úspešným moderátorkám. (Zdroj: TV JOJ)

PEZINOK - Pred dlhými 14 rokmi sa bývalá moderátorská hviezda televízie Joj Zuzana Hajdu (44) nadobro stiahla z obrazoviek. Svoj život zasvätila manželovi a dvom deťom. Ešte nedávno o nej bolo známe, že po odchode zo šoubiznisu zakotvila v IT sektore... No zdá sa, že opäť zatúžila po zmene. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, plavovláska sa po novom pustila do úplne iného odvetvia.

Zuzana Hajdu sa netají tým, že pred 14 rokmi zmenila život kvôli manželovi. S Egypťanom Moustym žila striedavo v jeho rodnej krajine a na Slovensku. Keď sa ich dve deti dostali do škôlkarského veku, dvojica nadobro zakotvila vo Svätom Jure kúsok od Bratislavy. 

Galéria: Zuzana Hajdu, ako si ju pamätáme:

Dlho o plavovláske nebolo počuť, exmoderátorka sa po rokoch v ruchu slovenského šoubiznisu utiahla do úzadia a užívala si „normálny“ život bez žiary reflektorov. Až neskôr sa na verejnosť dostala informácia, že bývalá moderátorka pracuje v IT sektore. 

No podobne ako pred 14 rokmi pocítila potrebu odísť z televízie, zdá sa, že aj tentokrát zatúžila po kariérnej zmene. Na sociálnej sieti Facebook, konkrétne na stránke mesta Pezinok, sa totiž v týchto dňoch objavila výzva písaná Zuzanou Hajdu, kde pre svojho klienta zháňala byt na prenájom. 

Zuzana Hajdu zháňala na facebookovej stránke mesta Pezinok byt na prenájom pre klienta.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Hajdu zháňala na facebookovej stránke mesta Pezinok byt na prenájom pre klienta.  (Zdroj: Facebook Z.H.)

Pátrali sme teda a podarilo sa nám zistiť, že z exmoderátorky je najnovšie realitná maklérka. Zuzana je zamestnaná v istej pezinskej realitnej kancelárii a okrem prenájmu, ktorý aktuálne zháňa pre svojho klienta, ponúka napríklad na predaj pozemok v obci neďaleko Pezinka. 

V septembri minulého roka sa pritom objavili informácie, že sa Zuzana Hajdu plánuje spolu s manželom a deťmi presťahovať späť do Egypta. Bývalú jojkárku sme v tejto súvislosti aj oslovili, na naše správy však neodpovedala. 

Zuzana Hajdu je po novom realitnou maklérkou.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Hajdu je po novom realitnou maklérkou.  (Zdroj: ZoznamRealit.sk)

Viac o téme: Zuzana Hajdu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu