Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Strávila noc s manželom v hoteli a teraz... Radikálny krok Gottovej: ROZVOD!

Dominika Gottová a Timo Tolkki Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová a Timo Tolkki (Zdroj: Facebook D.G./T.T.)

PRAHA – Takto si to celé Dominika Gottová (46) určite nepredstavovala. Po tom, čo odišla do Čiech začať nový život bez manžela, ktorého opustila, sa on za ňou doslova dotrepal. Timo Tolkki (53) si nechce dať povedať, keďže svoju manželku stále miluje a bojuje o ňu. Deň pred sviatkom všetkých zaľúbených od nej chcel sex a to i napriek tomu, že rozvod je na spadnutie!

Vo štvrtok trinásteho februára si Dominika Gottová vyrazila s ešte stále svojím manželom Timom Tolkkim na koncert kapely HammerFall. Keďže sa dvojica s nimi pozná aj osobne, na stretnutie sa tešili. Koncert bol však v Prahe a najstaršia dcéra zlatého slávika žije za Prahou, a tak sa s Timom dohodla, že prespí u neho na hoteli. „Jasne som mu ale povedala, že to bude len kamarátske a nič iné za tým rozhodne nie je,“ vyjadrila sa pre český Blesk, no objatie a bozk, ktorý mu venovala po tom, čo jej daroval kvety a čokoládu, toto tvrdenie veľmi nepodporujú.

Dominika Gottová je jasne rozhodnutá. Chce rozvod.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová je jasne rozhodnutá. Chce rozvod.  (Zdroj: Facebook D.G.)

Koncert si napokon užili, dobre sa zabavili a vybrali sa na hotel. O tretej ráno však došlo k hádke medzi stále manželmi. Tolkki totiž začal robiť Gottovej sexuálne návrhy. „To snáď ani nie je možné, celý pekný večer pokazil! Pre mňa už je niečo ako brat, on ma ale ako sestru, bohužiaľ, neberie,“ povedala Dominika, ktorú chcel Timo dostať do postele. Veď je predsa stále jeho manželka. I keď zrejme nie nadlho. Rozvodové papiere totiž majú byť hudobníkom podpísané a servírka tak môže zahájiť konanie cez fínsku ambasádu. Žeby bol toto posledný pokus Tima zvrátiť osud ich dvadsaťročného manželstva?

Rozvod Dominiky Gottovej a Tima Tolkkiho je na spadnutie.
Zobraziť galériu (5)
Rozvod Dominiky Gottovej a Tima Tolkkiho je na spadnutie.  (Zdroj: Facebook T.T.)

Viac o téme: Dominika GottováTimo Tolkki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu