Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veronika z Twiins prekvapila: Dieťa? Teraz nie... TOTO je dôvod!

Veronika Krúpa Nízlová Zobraziť galériu (4)
Veronika Krúpa Nízlová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Len pred niekoľkými dňami sa Daniela Nízlová (33) z Twiins stala novopečenou mamičkou a na svet priviedla dcérku Lindu. Keďže sú so sestrou Veronikou ako cez kopirák, človek by očakával, že tehotenstvo začne plánovať aj druhá z dvojičiek, aby si mohli i tieto chvíle vychutnávať spoločne. Opak je však pravdou.

Veroniku sme stretli na markizáckej párty, kde sme sa pýtali aj na jej dvojičku, ktorá sa aktuálne spoločenským udalostiam oblúkom vyhýba, keďže má doma malé bábätko. Sexi brunetka nám prezradila, že sa obe dievčatá majú naozaj dobre. Navyše, ako správna sestra pri starostlivosti o maličkú pomáha aj ona, babičkovské povinnosti neobišli ani ich maminu. 

Galéria: Veľká FOTOgaléria zo SuperStar párty
„Sme tam nejako tak na striedačku. Teraz je tam mamina, budúci týždeň tam idem zasa ja a tak podobne,” povedala nám s úsmevom a priznala, že keď sa Linda narodila, poriadne si poplakala. Samozrejme, od šťastia. Materinské city jej teda evidentne nechýbajú, no aj tak nás prekvapila vyjadrením, že ona aktuálne vlastné dieťa riešiť nechce.  

Veronika z Twiins prekvapila: Dieťa? Teraz nie...TOTO je dôvod!
„Necháme to ešte, kým malá trošku podrastie, ja ešte niečo chcem ponahrávať a vydať a potom sa uvidí,” povedala nám Veronika, ktorá aktuálne maká na sólo kariére, čo je aj jedným z dôvodov, prečo sa na materskú dovolenku nechystá. Ak vás zaujíma, či sa stane krstnou mamou malej Lindy, ako bude zvládať odchod sestry do Talianske a viac o tom, čo chystá v hudbe, pozrite si náš videorozhovor vyššie!

Viac o téme: TwiinsVeronika Krúpa Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu