Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Módna šou v Tatrách: Verešovej vysoké rozparky aj holé prsia!

Andrea Verešová dráždila na móle. Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová dráždila na móle. (Zdroj: Jan Zemiar)

JASNÁ - Nízke Tatry zažili uplynulý víkend poriadnu nádielku. Reč však nie je o snehu. V jednom z tatranských hotelov bolo totiž poriadne horúco. O to sa medzi inými postarala aj bývalá misska Andrea Verešová (39).

Naša najznámejšia topmodelka zavítala počas uplynulého víkendu do Tatier. Tentokrát si však neprišla zalyžovať, ale mala pracovné povinnosti. V známom hoteli v Jasnej sa totiž konal prvý ročník módneho podujatia pod názvom Winter Fashion Show. Medzi jeho hlavné lákadlá patrila práve Andrea. Tá na predvádzacom móle obliekla modely niekoľkých slovenských dizajnérov a značiek.

Galéria: Winter Fasion show

Prítomní hostia si tak mohli prezrieť nielen najnovšie trendy v lyžiarskej móde, ale sa aj pokochať eleganciou šiat talentovaných návrhárov. Ako to už v dnešnej dobe chodí, núdza nebola ani o odvážne modely. Samotná Andrea sa na móle objavila v šatách s poriadne vysokými rozparkami, ktoré dostali do varu nejedného muža v hľadisku. Brunetka neskôr predviedla aj luxusné priehľadné šaty posiate kryštálikmi a pohľady tak opäť skĺzli na Andreine vyšportované nohy.

Svoje modely odprezentoval aj slovenský návrhár Martin Hrča.
Zobraziť galériu (4)
Svoje modely odprezentoval aj slovenský návrhár Martin Hrča.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Organizátori večera mysleli aj na zábavu a módnu šou tak spríjemnili akrobatické vystúpenie či hity bývalého lídra kapely Metalinda Paľa Drapáka. Na pódiu sa objavila aj speváčka Anita Soul, ktorá si odbehla od päťmesačného synčeka Marcusa. Išlo teda o vydarený večer a organizátori už teraz dúfajú, že módne podujatie má pred sebou úspešnú budúcnosť. FOTO odvážnych modelov si môžete pozrieť v našej galérii vyššie.

Anita Soul je len 5 mesiacov po pôrode vo výbornej forme.
Zobraziť galériu (4)
Anita Soul je len 5 mesiacov po pôrode vo výbornej forme.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu