Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská raperka v strachu z koronavírusu: Symptómy smrtiacej chrípky... Ide na testy!

Slovenská raperka v strachu z koronavírusu! Zobraziť galériu (4)
Slovenská raperka v strachu z koronavírusu! (Zdroj: Instagram A.Č.)

BRATISLAVA - Celý svet je aktuálne na nohách pre paniku zo smrtiaceho koronavírusu, ktorým sa už nakazili tisícky ľudí a v Číne si vyžiadal viac ako stovku životov. Ochorenie s príznakmi podobnými chrípke už prekročilo hranice Ázie a prvé prípady nakazenia sa začali objavovať aj v Európe a Amerike. Práve tam sa momentálne nachádza raperka Aless (21), ktorá sa aktuálne ide podrobiť testom!

Raperka nedávno vycestovala za veľkú mláku, kde sa už toľko obávaný vírus objavil taktiež. Strach jej nahnal prípad dvoch nakazených na univerzite vo Washingtone. Blondínka prezradila, že sa momentálne nachádza v Seattli a čoraz viac v nej narastá strach, že by sa infikovať mohla aj ona. Jej najväčším prianím je vrátiť sa domov zdravá. 

Obavy jej nahnali nečakané zdravotné komplikácie, ktoré nechce zanedbať. A keďže sa tento vírus prejavuje podobne ako bežná chrípka, Aless spozornela. „Akože asi mám paranoje, ale dnes som sa normálne pozastavila, či to nemôžem mať aj ja. Lebo od včera mám taký kašeľ, nádchu a teploty,” vyjadrila sa vo videu raperka, ktorá sa absolútne necíti byť vo svojej koži.

Slovenská raperka v strachu z koronavírusu: Symptómy smrtiacej chrípky... Ide na testy!
​ 

Strach, že ide o príznaky spojené s koronavírusom má aj kvôli niečomu ďalšiemu. „Pred pár dňami som strávila 4 hodiny zavretá v jednej miestnosti na imigračnom s ľuďmi s lietadlom z Hong Kongu,” povedala a dodala, že si zrejme pre istotu pôjde dať urobiť aj testy, aby sa utvrdila v tom, že je zdravá. Snáď teda všetko dobre dopadne a Aless si domov neprivezie takýto nechcený suvenír, ktorý by bol dôvodom pre vznik paniky na Slovensku. 

Viac o téme: Aless Capparelli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu