Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Haklová zbalila podnikateľa z Rakúska: Potom zistila.... TO nemôže byť pravda!

Monika Haklová je zamilovaná do podnikateľa Romana. Zobraziť galériu (5)
Monika Haklová je zamilovaná do podnikateľa Romana. (Zdroj: Archív M.H.)

BRATISLAVA - Na Topkách sme včera informovali, že exfarmárka Monika Haklová (44) prežíva v súkromnom živote šťastné obdobie. Na sociálnej sieti Facebook sa totiž pochválila, že je vo vzťahu. My sme ju v tejto súvislosti oslovili a ako prezradila, jej novou láskou je podnikateľ z Rakúska. Skutočnou zaujímavosťou však je to, čo zistila potom... To snáď ani nemôže byť pravda!


Škandalózna Haklová z Farmy priznala vzťah: Polonahá FOTO s novým mužom! 


Monika Haklová je v týchto chvíľach zamilovaná doslova po uši. Po dlhých rokoch totiž konečne stretla svojho vysnívaného princa, hoci v to už ani neverila. „Ja som teraz veľmi šťastná, našla som spriaznenú dušu a veľmi sa ľúbime. Už som ani neverila, že láska existuje a že ju ešte stretnem. Po mojich dvoch dlhých neúspešných a nešťastných vzťahoch som ako znovuzrodená,“ prezradila pre Topky.sk blondínka. 

Galéria: Zaspomínajte si na škandalóznu Moniku Haklovú

A o svojom novom partnerovi nám prezradila aj viac. „Roman podniká v Rakúsku ako výrobca konopného oleja a výrobkov z konope. Stretla som sa s ním v Hainburgu na jednej prezentácii a proste blesk a už to bolo! A že láska na prvý pohľad neexistuje. Už sme spolu 2 mesiace a dúfam, že nám to vydrží,“ netajila exfarmárka. A vtipnou zaujímavosťou je to, čo zistila neskôr. 

Ak niekto verí na osud, tak v tomto prípade by o ňom nemohol pochybovať. Je známe, že Haklová sa dostala do povedomia verejnosti najmä vďaka účinkovaniu v druhej sérii markizáckej Farmy. Tá sa natáčala na Kopaniciach... A ako sa ukázalo, práve tam má Monikin nový frajer chatu. 

„Sranda je, že má usadlosť tam, kde sa točila moja Farma 2, čiže každý víkend u neho spomínam na môj 3,5-mesačný boj na Farme,“ prezradila Haklová. Tak tomu sa povie poriadna náhoda, nemyslíte?

Partner Moniky Haklovej má chatu v tej oblasti, ako sa nachádzala Farma 2.
Zobraziť galériu (5)
Partner Moniky Haklovej má chatu v tej oblasti, ako sa nachádzala Farma 2.  (Zdroj: Instagram M.H.)

Viac o téme: Monika Haklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu