Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Silvia Kucherenko sa bije do pŕs: Nie som zlatokopka! Ale... toto je moja cena!

Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA - Silvia Kucherenko (37) je síce po rozvode so svojim manželom Sergejom (49) single, no o návrhy od mužov, ktorí by ju chceli pozvať na rande, núdzu nemá. Silvia však vyhlasuje, že nie je dostupná, a najnovšie odkázala, na koľko si cení svoje "služby".

Sexica Kucherenko po rozvode zostala single a naplno sa venuje výchove svojho syna Alexandra (7). Silvia je však samostatná žena a zdá sa, že muž jej v živote bezvýhradne nechýba a už niekoľkokrát dala jasne najavo, že je so súčasnou situáciou spokojná.

Na sociálnej sieti má kráska množstvo fanúšikov, ale aj neprajníkov, ktorí si blondínku zaškatuľkovali ako zlatokopku. Práve im poslala poriadne štipľavý odkaz. Venovala ho predovšetkým mužom.

SIlvia Kucherenko pozná svoju hodnotu.
Zobraziť galériu (4)
SIlvia Kucherenko pozná svoju hodnotu.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Galéria: Silvia Kucherenko

Modelka s najväčšími perami na Slovensku si vyúčtovala len práce domácej gazdinky na zhruba 1400 eur. „Toto robia pre mužov ženy a ešte väčšina je takých, keď prídu domov, všetko má byť upratané, navarené a žena musí byť ticho, lebo pán mal v práci zlý deň?" rozčuľuje sa na svojom Instagrame blondínka a rovno aj prezradila, čo je dôležité pre ňu. „Vo vzťahu, si zapamätajte, musí platiť rovnica: má dať dal, nedal nedostal... Aspoň u mňa..."

Silvia Kucherenko chce dať, ale aj dostať.
Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko chce dať, ale aj dostať.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Silvia tak jasne dala najavo, akí muži u nej nemajú šancu. Uvidíme, či sa ešte nájde odvážlivec, ktorý by blondínku oslovil.

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu