Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Darina zo šou Farmár hľadá ženu: Jej milenec zadržaný za zabitie dôchodcu... Vražda zo žiarlivosti?!

Šou Farmár hľadá ženu je späť Zobraziť galériu (4)
Šou Farmár hľadá ženu je späť (Zdroj: TV JOJ)

PAŽIŤ - Darina Kľačková (40) je divákom televízie JOJ známa z reality šou Farmár hľadá ženu. Teraz sa ocitla v blízkosti policajného vyšetrovania. To sa týka vraždy 74-ročného Milana, s ktorým mala Darina údajne udržiavať vzťah.

Vyšetrovanie zahájila polícia po tom, ako na dvore rodiného domu v obci Pažiť pri Partizánskom našli bezvládne telo staršieho muža. Netrvalo dlho a polícia zadržala len 26-ročného Dominika. Podľa informácií, ktoré potvrdil denníku Nový čas Darinin brat Anton, má ísť práve o Darininho nového partnera. Mladík sa na polícii k vražde priznal a údajne ich doviedol aj k vražednej zbrani.

Darina Kľačková počas účinkovania v šou Farmár hľadá ženu.
Zobraziť galériu (4)
Darina Kľačková počas účinkovania v šou Farmár hľadá ženu.

Krajský vyšetrovateľ z Trenčína vzniesol obvinenie za obzvlášť závažný zločin vraždy voči 26-ročnému mužovi z okresu Prievidza, ktorý sa mal dopustiť nebezpečného vyhrážania a porušovania domovej slobody. V priebehu vyšetrovania prievidzskí kriminalisti zistili, že zadržaný muž sa dopustil aj uvedenej vraždy. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov,“ povedal hovorca trenčianskej polície Pavol Kudlička.

 

Príčinou vraždy mala byť žiarlivosť. Darina mala totiž s dôchodcom blízky vzťah. Či teda za útokom stáli práve milostné pletky, ukáže až ďalšie vyšetrovanie.

Viac o téme: Farmár hľadá ženu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu