Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Víťazstvo Češky na svetovej súťaži krásy: Škandál... Zbavia krásku titulu?!

Karolína Kokešová Zobraziť galériu (6)
Karolína Kokešová (Zdroj: Instagram K.K.)

MEXIKO/BRNO - Len pred pár dňami sa celé Česko tešilo z triumfálneho víťazstva Karolíny Kokešovej (23), ktorá sa na súťaži krásy Miss Global 2019 stala najkrajšou ženou planéty. Na povrch však vyplávali informácie o podvode, ktorý mal súťaž sprevádzať. Bude musieť kráska vrátiť korunku?

Ešte sa doma ani poriadne neohriala a od súperiek sa už valia obvinenia. Karolína Kokešová len pred pár hodinami priletela z ďalekého Mexika, kde svoju krajinu reprezentovala na súťaži Miss Global 2019. A práve krásnej rodáčke z Brna sa podarilo prestížny titul uchmatnúť. Radosť z výhry však kazia zmiešané pocity kvôli mega škandálu, ktorý sa odohral priamo pred kamerami počas finálového večera.


Svetovú súťaž krásy vyhrala Češka: Obvinenie z podvodu!


Po tom, ako hlavný sponzor vybehol na pódium a obvinil organizátorov z podvodu, bol galavečer prerušený a vyzeralo to, že súťaž zostane tento rok bez víťazky. Po dlhej a nútenej pauze však ku korunovácii došlo. Svojou krásou najviac zaujala práve reprezentantka z Česka. A zatiaľ čo v susednom Česku oslavujú, situáciu ešte viac zamotávajú Karolínine súperky.

Karolína Kokešová sa zo súťaže krásy vrátila ako víťazka.
Zobraziť galériu (6)
Karolína Kokešová sa zo súťaže krásy vrátila ako víťazka.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Prostredníctvom Instagramu sa ozvala súťažiaca z Venezuely Mariangela Marín. Tá poukázala na to, že víťazky boli vybrané náhodne a jedna z korunovaných sa dokonca v predchádzajúcich kolách nedostala ani do top desiatky. Či má ísť práve o absolútnu víťazku, však nešpecifikovala. Z podvodu obviňuje organizátora súťaže Van Phama. „Jednoducho korunoval tie, ktoré chcel, úplne ignorujúc prácu poroty,” posťažovala sa kráska.

Bude musieť Karolína Kokešová korunku nakoniec vrátiť?
Zobraziť galériu (6)
Bude musieť Karolína Kokešová korunku nakoniec vrátiť?  (Zdroj: Instagram ceskamiss)

Jedným dychom dodáva, že samotným dievčatám nič nezazlieva: „Vieme, že tie, ktoré boli korunované, nemajú s týmto nič dočinenia, Tiež vieme, že tieto korunky nemajú vôbec žiadnu hodnotu a že táto súťaž týmto stratila všetok svoj kredit, jednoducho SKONČILI.”

O podvode sa rozrozprávala kráska z Venezuely.
Zobraziť galériu (6)
O podvode sa rozrozprávala kráska z Venezuely.  (Zdroj: Instagram M.M.)

Spomínaný organizátor seba a súťaž obhajuje a vinu hádže práve na sponzora, ktorý sa postaral o rozruch na pódiu po tom, čo nepostúpila kráska z Mexika. Podľa Phamovych slov mal sponzor tlačiť na to, aby uprednostnili domácu kandidátku. „Toto je porušením našich pravidiel, integrity a etiky. Keď sme pána Gutierreza informovali, že nehodláme riskovať našu bezúhonnosť, okamžite vypol vysielanie,” uviedol organizátor. 

Galéria: Karolína Kokešová

Ako celá záležitosť okolo súťaže krásy skončí a či bude musieť Karolína nakoniec korunku vrátiť, je zatiaľ vo hviezdach. Karolína zatiaľ, čo sa škandálu týka, mlčí. Vyjadriť by sa však mala už čoskoro.

Viac o téme: Karolína KokešováMiss Global 2019
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu