Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská herečka (26) vo vysokom štádiu tehotenstva: Odcestovala do USA... Pôrod v New Yorku!

Natália Germáni Zobraziť galériu (6)
Natália Germáni (Zdroj: Instagram N.G.)

NEW YORK - Hviezda jojkárskeho seriálu Divoké kone Natália Germáni sa už čo nevidieť stane mamou. Okrem príprav všetkých potrebných vecičiek pre bábätko si tiež pobalila svoje veci a odletela do ďalekého New Yorku. Rodiť totiž bude tam!

Mladá slovenská herečka len v októbri potvrdila, že so svojím partnerom, hudobníkom Martinom Valihorom (43) čakajú dieťa a dnes už je pôrod doslova na spadnutie. Budúci rodičia dievčatka, ktorému vybrali meno Zuna, sa však rozhodli pre netradičný krok. Natália si pôrod odkrúti až na ďalekom americkom kontinente.

Natália Germani bude privedie svoje prvé dieťa na svet v New Yorku.
Zobraziť galériu (6)
Natália Germani bude privedie svoje prvé dieťa na svet v New Yorku.  (Zdroj: Instagram N.G.)

„Natália bude rodiť v New Yorku, dcéra tak bude mať americké občianstvo,” prezradil pre Topky zdroj z okolia dvojice. Táto iniciatíva pravdepodobne prišla od herečkinho partnera Martina Valihoru. Hudobníkova dcéra Viktória (12), ktorú má s jojkárskou moderátorkou Alexandrou Orviskou, sa taktiež narodila práve v New Yorku, ktorý sa pre ňu stal druhým domovom. Malá Zuna tak dostane rovnakú výhodu.

Slovenská herečka (26) vo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram N.G.)

To, že pôrod naozaj prebehne v New Yorku, potvrdzujú aj zábery, o ktoré sa podelila sama herečka na svojom Instagrame. „A tak sme tu znova, spolu. A spoločne čakáme. A tešíme sa najviac,” napísala Natália k fotografii, ktorú si spoločne s Valihorom a malou Viki cvakli v jednom z miestnych parkov. Budúcu mamičku síce momentálne trápia zdravotné problémy, dúfajme však, že pôrod slovenskej krásky dopadne na výbornú.

Galéria: Natália Germáni

Viac o téme: Martin ValihoraNatália Germani
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu