Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hviezda šou Tvoja tvár znie povedome: Sexi vystúpenie, ale... Ups, skončilo sa trapasom!

Eva Burešová predviedla sexi vystúpenie, ale... Outfit jej vyrobil menší trapas. Zobraziť galériu (7)
Eva Burešová predviedla sexi vystúpenie, ale... Outfit jej vyrobil menší trapas. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Chcela byť sexi, ale...! Česká speváčka Eva Burešová (26) bola v stredu večer jedným z hosťom na koncerte kapely Botox. Na pódium dorazila v sexi kožených šatách, ktoré doplnila vysokými čižmami nad kolená. Lenže - stačilo sa zadívať kúsok pod sukňu a... Ups, malé módne faux pas!

Eva Burešová sa do povedomia verejnosti dostala ešte v roku 2011 v šou Česko Slovensko má talent. Vtedy predviedla, že na hudobnú scénu rozhodne patrí a dnes je jej neodmysliteľnou súčasťou. Pred dvomi rokmi dokonca hviezdila v českej verzii šou Tvoja tvár znie povedome. 

Galéria: Burešovej premeny v šou Tvoje tvář má známý hlas

V stredu tmavovlásku pozvala česká skupina Botox, aby vystúpila ako hosť na ich koncerte v Prahe. Kráska na túto príležitosť zvolila naozaj sexi oblečenie - kožené upnuté šaty, ktoré pekne lemovali jej super postavu, vysoké čižmy nad kolená a punc zmyselnosti tomu všetkému dodali tmavé pančušky. 

No a práve tie sa talentovanej speváčke vypomstili. Vizuálne sexi vystúpenie totiž poznamenalo menšie módne faux pas - obrovská diera, ktorá svietila tesne pod minisukňou. No tú si zrejme ani nikto nevšimol. Muži sa bez pochýb sústredili na úplne iné časti Evinho „outfitu“ a ženy sa bez pochýb nechali uniesť jej speváckym výkonom.

FOTO v GALÉRII»

VIDEO: Týmto vystúpením v šou Česko Slovensko má talent sa Eva Burešová v roku 2011 zapísala do pamäti verejnosti 

Viac o téme: Eva Burešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu