Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Šoubizový románik Maštalíra a Marcinkovej: Láska ako hrom?

Gabika Marcinková a Tomáš Maštalír sa stretnú v novom seriáli. Zobraziť galériu (7)
Gabika Marcinková a Tomáš Maštalír sa stretnú v novom seriáli. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Herci Tomáš Maštalír (42) a Gabriela Marcinková (31) majú okrem profesie ešte jednu spoločnú vec. Obaja sa len nedávno stali po prvýkrát rodičmi. Teraz ich dokonca spája vzájomná láska, avšak len v scenári.

Obaja totiž dostali úlohu v pripravovanom markizáckom seriáli Pán profesor. Má ísť o moderný vzťahový seriál s komediálnymi prvkami z prostredia slovenského gymnázia. Súčasťou hlavnej dejovej línie však bude romantický, no komplikovaný vzťah dvoch hlavných hrdinov, učiteľov na spomínanom gymnáziu. Tých stvárnia práve Marcinková a Maštalír. Kým Gabika si zahrá takmer dokonalú a atraktívnu učiteľku slovenčiny, Maštalírovi sa ušla pozícia tvrdohlavého fyzikára s nekonvenčnými metódami výučby, ktoré budú príčinou mnohých konfliktov.

Trojicu mien, ktoré seriál potiahnu, uzatvára ostrieľaný herec Roman Luknár, ktorý bol za celoživotný prínos filmu ocenený aj na uplynulom ArtFilm Feste v Košiciach. Ako televízia uviedla, na seriál sa diváci môžu tešiť už túto jar. „Prostredníctvom novinky Pán profesor chceme pokračovať v úspešne nastolenom trende výroby seriálov s nižším počtom epizód, čo umožňuje klásť vyšší dôraz na kvalitu z hereckého aj filmárskeho hľadiska,“ povedala programová riaditeľka skupiny Markíza Silvia Majeská.

Televízia Markíza čoskoro predstaví nový komediálny seriál Pán Profesor.
Zobraziť galériu (7)
Televízia Markíza čoskoro predstaví nový komediálny seriál Pán Profesor.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Pripravovaný seriál je pritom slovenskou verziou pôvodného nemeckého seriálu Der Lehrer, ktorý slávi na nemeckej stanici RTL úspech už so siedmou sériou. Námet si osvojili aj Maďarsko či Rumunsko, ktoré taktiež zaznamenali priaznivé ohlasy. Ako sa jarná novinka uchytí na našich obrazovkách, sa zatiaľ predpovedať nedá. Veľkým lákadlom sú však už teraz výkony trojice špičkových hercov.

Viac o téme: Tomáš MaštalírGabriela Marcinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu