Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fanúšikovia Jasminy a Rytmusa sú nadšení: Moderátorka ukázala, ako vyzerá ich synček!

Jasmina Alagič Vrbovská ukázala synčeka! Zobraziť galériu (4)
Jasmina Alagič Vrbovská ukázala synčeka! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už pol roka sú Jasmina Alagič Vrbovská (30) a jej manžel Rytmus (43) hrdými rodičmi synčeka Sanela. Odkedy sa maličký narodil, manželia jeho tvár pred širokou verejnosťou starostlivo chránia. Aktuálne sa však fanúšikovia konečne dočkali. Aha, takto ich vytúžený chlapček vyzerá!

Pointa záberu, ktorý Jasmina zverejnila na Instagrame, mala byť síce úplne iná, no pozornému oku jej sledovateľov skrátka neunikne nič. Exotická kráska na svoj profil pridala fotografiu domácej pohody pred krbom, kde okrem Sanela nechýba ani jej fenka Dafne a trojica si užíva krásne spoločné chvíle. Synček Jasminy a Rytmusa je síce otočený tak, aby jeho tváričku nebolo vidieť, no jeho podobizeň sa nachádza o kúsok ďalej. 

Na snímke z obývačky okrem masívneho krbu obloženého ónyxom doslova svieti maľba celej rodiny. Na ľavej strane je namaľovaná Jasmina, na pravej Patrik no a medzi nimi sa nachádza práve ich malý poklad. Záber okamžite vyvolal vlnu ovácií, množstvo fanúšikov sa totiž začalo sústrediť iba na obraz a dokonca hľadali podobu s rodičmi. „Konečne ho vidno celého, v tváričke je úplný Rytmus,” myslí si istá Tatiana. 

Na zábere z obývačky vidno obraz, ktorý zachytáva podobizeň malého Sanela.
Zobraziť galériu (4)
Na zábere z obývačky vidno obraz, ktorý zachytáva podobizeň malého Sanela.  (Zdroj: Instagram J.V.)

Niektorí fanúšikovia si z pohľadu na obraz myslia, že Sanelko sa podal na tatina.
Zobraziť galériu (4)
Niektorí fanúšikovia si z pohľadu na obraz myslia, že Sanelko sa podal na tatina.  (Zdroj: Instagram J.V.)

„Toto vám nevyšlo, keď ste chceli, aby nebolo vidno tvár. Aj tak ju už vidí celé Slovensko. A malý je krásny,” či „Konečne aspoň na obraze vidím Sanelkovu tvár, asi je to celý tatinko,” znejú ďalšie komentáre.

Jasmina záujem o maľbu, samozrejme, zaznamenala, dodala však iba toľko, že ju reakcie aj nadšenie potešili a doplnila, že obraz Patrikovi venovala ako darček k jeho narodeninám. Či už bolo teda zverejnenie podoby chlapčeka aspoň takouto formou zámerom alebo nie, väčšina sledujúcich sa z tohto milého momentu úprimne raduje. 

Viac o téme: Jasmina Alagič VrbovskáPatrik Rytmus Vbrovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu