Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dominika Gottová s ním skončila a on? Timo sa dovalil do Prahy a... Budeme spolu bývať!

Dominika Gottová zažila poriadny šok! Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová zažila poriadny šok! (Zdroj: Facebook T.T./Profimedia)

PRAHA – Tak toto určite nečakala! Po smrti otca sa Dominka Gottová (46) konečne odhodlala odstrihnúť od seba svojho manžela Tima Tolkkiho (53). Odišla od neho a presťahovala sa do Prahy. Po všetkých jeho excesoch niet divu. No teraz ju čakalo nepríjemné prekvapenie. Dovalil sa za ňou do Prahy a chce s ňou bývať!

Ešte v minulom roku sa najstaršia dcéra zosnulého Karla Gotta (†80) presťahovala do Čiech, aby sa dala dokopy a začala nový život. Opustila svojho muža Tima a z Fínska si to namierila do Prahy. Dôvodom bolo jeho správanie – klamstvá, narobenie dlhov, krádež, nevera. Bolo toho dosť. Navyše je maniodepresívny.

Timo Tolkki narobil Dominke Gottovej nemálo problémov.
Zobraziť galériu (5)
Timo Tolkki narobil Dominke Gottovej nemálo problémov.  (Zdroj: Facebook T.T.)

Dominike tak došla trpezlivosť a povedala si dosť. Timo to však zrejme neakceptuje a svoju stále manželku chce naspäť. „Letím do Prahy za Dominikou. Budeme spolu bývať,“ vyjadril sa Tolkki pre Aha!, keď sa ešte nachádzal v Mexiku. To je však poriadny šok pre Gottovú.

Tá síce čakala, že ju príde v marci manžel navštíviť do Čiech, no že sa za ňou dovalí o 2 mesiace skôr a s vyhlásením, že budú bývať spolu, to v pláne nebolo! „Sľúbila som mu, že sa s ním v marci stretnem, ale nie že s ním budem bývať! A on mi teraz píše, že už sem letí a prenajmeme si byt spolu? To skutočne neprichádza do úvahy. Ja s Timom bývať nebudem a živiť ho tiež nehodlám!“ znejú rozhorčené slová Dominiky. Tolkki mal dokonca tú drzosť, že sa vyjadroval o spoločnom bývaní v luxusnom byte. Na ten by však momentálne len ťažko naškrabali, aj keby bola štipka pravdy na tom, že budú bývať spolu

Timo Tolkki sa teraz dovalil za Dominikou Gottovou do Prahy a tvrdí, že budú spolu bývať.
Zobraziť galériu (5)
Timo Tolkki sa teraz dovalil za Dominikou Gottovou do Prahy a tvrdí, že budú spolu bývať.  (Zdroj: Facebook T.T.)

Viac o téme: Dominika GottováTimo Tolkki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu