Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Expresná láska z markizáckej Svadby: Horúce bozky chvíľu po zoznámení a... rovno sa k nemu nasťahovala!

Expresná láska z markizáckej Svadby! Zobraziť galériu (4)
Expresná láska z markizáckej Svadby! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak títo dvaja si asi naozaj sadli! Vo štvrtok večer Markíza odvysielala druhú epizódu šou Svadba na prvý pohľad, kde si svoje áno povedali dvaja sympaťáci Júlia (24) a Ľubo (28). Už na prvý pohľad boli obaja so svojou nastávajúcou polovičkou spokojní a aha... Netrvalo dlho, kým medzi nimi došlo aj k niečomu viac!

Kým predchádzajúci pár - Gabika s Stano si pri pokyne na prvý novomanželský bozk len s okolkami vymenili nesmelé pusy na líca, Júlia a Ľubo to zobrali pekne zhurta. Bez najmenšieho zaváhania spojili pery a človek by ani nepovedal, že sa nikdy predtým nevideli. No a to isté platilo aj naďalej pri ďalších príležitostiach.

Júlia a Ľubo sa bozkávali pri každej možnej príležitosti.
Zobraziť galériu (4)
Júlia a Ľubo sa bozkávali pri každej možnej príležitosti.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Dvojica sa bozkávala za svadobným stolom, pri fotografovaní či počas tancovania a o nevinných pusách nemohla byť ani reč. Nanajvýš spokojná bola aj nevesta, ktorá otvorene vyhlásila, že jej nový manžel sa bozkáva naozaj dobre. Po skončení oslavy nerobili drahoty a do romanticky pripravenej postele si ľahli z spolu. Z upútavky na nasledujúci diel je dokonca očividné, že Júlia na prvú noc so svojím mužom zvolila sexi čipkovanú bielizeň. 

Júlia sa hneď po svadobnej ceste presťahovala k Ľubovi.
Zobraziť galériu (4)
Júlia sa hneď po svadobnej ceste presťahovala k Ľubovi.  (Zdroj: Instagram)

Tento manželský pár si evidentne sadol. Vydrží im to spolu?
Zobraziť galériu (4)
Tento manželský pár si evidentne sadol. Vydrží im to spolu?  (Zdroj: Instagram)

Najbližšie sa pár spolu vyberie na svadobnú cestu do Tanzánie, kde sa bude opäť na čo dívať. Aktuálne ale blondínka prezradila aj to, čo bude nasledovať potom. Na Instagrame uverejnila príspevok, že hneď po návrate z medových týždňov sa presťahovala k Ľubovi. Takéto spolužitie si vyskúša každý jeden pár šou, no z doteraz zverejnených príspevkov Júlie sa zdá, že práve medzi touto dvojicou by to mohlo naozaj fungovať. Uvidíme teda, či sa vedcom naozaj podarilo vytvoriť dokonalý pár...

Viac o téme: Svadba na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu