Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nová hviezda Markízy: Prestup dlhoročnej tváre z Jojky!

Markíza pripravuje nový seriál s názvom Pán profesor. Zobraziť galériu (6)
Markíza pripravuje nový seriál s názvom Pán profesor. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Slovenské televízie sa čoraz viac predbiehajú v tom, ktorá divákom prinesie kvalitnejší seriál. Po období "kontajnerových" seriálov sa začalo vyrábať viac v exteriéroch, prípadne sa skvalitnila produkcia v štúdiu. A teraz sa Markíza rozhodla do boja s konkurenciou vytiahnuť silný kaliber z Nemecka. Kúpila licenciu na seriál, do ktorého mala zlanáriť dlhoročnú tvár z Jojky!

Podľa portálu mediaboom.sk má byť novou tvárou markizáckeho seriálu Pán profesor herec Tomáš Maštalír. Ten sa pritom v posledných rokoch objavoval najmä na obrazovkách Jojky. Ide tak o jeho pomyselný prestup do konkurenčnej televízie. 

Seriál Markíza kúpila od nemeckej stanice RTL, kde pod názvom Der Lehrer trhal rekordy sledovanosti. Rodinno-komediálny seriál Pán profesor pripomína sériu známych komédií Fakjú, pán profesor. V slovenskej verzii hlavným hrdinom je nekonvenčný profesor chémie a fyziky.

Ten pri výučbe využíva nie práve najtradičnejšie metódy, no záleží mu na žiakoch a urobil by pre nich prvé aj posledné. So svojimi kolegami zo školy však už také dobré vzťahy nemá. Téma nového markizáckeho seriálu tak naozaj veľmi nápadne pripomína spomínanú sériu. 

Viac o téme: Tomáš Maštalír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu