Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Divoká premiéra nového filmu: Rozjašená Evita, Slovákovej nežnosti a... bujarý Tásler skákal po stoličkách!

Divoká premiéra nového filmu Zobraziť galériu (27)
Divoká premiéra nového filmu

ŠTRBSKÉ PLESO - Viete, ako to vyzerá, keď sa celebritná žúrka skutočne vydarí a známe osobnosti sa odviažu? Tak práve taká párty sa v očarujúcom prostredí Vysokých Tatier konala v stredu večer pri príležitosti predstavenia nového filmu Príliš osobná známosť. Príbeh má na svedomí známa spisovateľka Evita (43), ktorá si veľkolepý večer naozaj užila. A nielen ona!

Premiéru v priestoroch luxusného hotela si nenechalo ujsť množstvo známych osobností ako Marián Mitaš, Adela a Viktor Vinczeovci, no objavilo sa aj niekoľko zástupcov českého šoubiznisu ako Nikol Švantnerová či Nela Slováková.

Tá prišla v spoločnosti svojho partnera, hokejistu Lukáša Kozáka. A bolo vidno, že hoci pár tvoria už nejaký ten piatok, chémia sa z ich vzťahu ani zďaleka nevytratila. Nevyhýbali sa drobným nežnostiam a pohľad na ich vzájomné túlenie nasvedčoval tomu, že to medzi nimi stále klape ako hodinky. 

Nela Slováková a Lukáš Kozák stále pôsobia ako čerstvo zamilovaný pár.
Zobraziť galériu (27)
Nela Slováková a Lukáš Kozák stále pôsobia ako čerstvo zamilovaný pár.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Slávnostný večer si užila aj autorka pôvodnej knihy Príliš osobná známosť, ktorá mala pod taktovkou i rovnomenný film. Súčasťou programu bolo totiž aj vystúpenie kapely I.M.T. Smile. Evita si koncert náramne užívala a hity známej skupiny ju dostali do varu až natoľko, že sa zdvihla zo stoličky a poriadne si zatancovala. No to ani zďaleka nie je všetko. Na záver ju Ivan Tásler vyzval, aby si s ním zaspievala ústrednú pieseň k filmu. A spisovateľka veru nezaháľala. 

Evita si svoj veľký večer poriadne užila.
Zobraziť galériu (27)
Evita si svoj veľký večer poriadne užila.  (Zdroj: Ján Zemiar, archív F. P.)

Ivanovi Táslerovi bolo pódium malé, šou predviedol aj na stoličkách.
Zobraziť galériu (27)
Ivanovi Táslerovi bolo pódium malé, šou predviedol aj na stoličkách.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Do rúk vzala mikrofón a divákom sa tak naskytol naozaj neopakovateľný zážitok. No a keď už sme pri Ivanovi, ten si svoje vystúpenie užíval rovnako ako diváci. V jednej chvíli sa dokonca rozbúril natoľko, že vyskočil na stoličky a divákom spieval počas toho, ako po nich poskakoval. Večer si teda naozaj užili všetci prítomní, nehovoriac o samotnom filme, ktorý sa podľa divákov stane rovnakým hitom ako je ho predchodca Všetko alebo nič. 

Viac o téme: EvitaPríliš osobná známosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu