Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tanečník Laci Strike sa už na lyže nepostaví: Po tomto na ne celkom zanevrel!

Laci Strike sekol s lyžovaním! Zobraziť galériu (6)
Laci Strike sekol s lyžovaním! (Zdroj: Instagram L.S.)

BRATISLAVA - Už roky patrí medzi najlepších slovenských tanečníkov a choreografov. Laci Strike (45) spolu so svojou manželkou Anči (34) úspešne učia decká hýbať sa, akoby boli doslova z gumy. Nie vždy však šport a pohybová aktivita rodákovi z Handlovej priali. Lyžovačka totiž nedopadla práve najlepšie a on skončil s vykĺbeným kolenom.

Športové úrazy sa nevyhýbajú ani známym tváram. A to dokonca ani tým, pre ktorých je práve pohyb chlebíkom obživy. Medzi nich patrí aj tanečník, choreograf a obľúbený učiteľ tanca Laci Strike. Keď bol na začiatku svojej pohybovej cesty, skúšal vypnúť aj pri inom športe. V minulosti sa staval na lyže, no jedno zdolávanie svahu bolo pre neho posledné. A to vtedy, keď sa mu stala nepríjemnosť.

Laci Strike doplatil na šport: Vykĺbil si koleno!
„Ja som mal koleno vykĺbené prvýkrát na lyžiach, odvtedy nelyžujem. To som ešte tak začínal s tancom a uvedomil som si, že tá rekonvalescencia je dlhá,“ prezradil nám Laci, ako si určil priority. Zároveň však povedal, že koleno si vyhodil z pántov ešte ďalšie tri razy, no to už bolo pri tanci. „Takže neviem, či tie lyže ozaj za to mohli, alebo to, že som bol nešikovný,“ polemizuje s úsmevom.

Hoci sa už na lyže nepostavil, tanca sa nevzdal a dnes má úspešnú tanečnú školu, v ktorej učí ďalšie generácie nielen on, ale i jeho manželka Anči. Po štvornásobnom vykĺbení kolena si však už na seba dáva pozor. „V tom tanci, samozrejme, viem presne, kvôli akým veciam sa to stalo. Som to preháňal, hrotil som to zbytočne, ale na tom sa učíme my tanečníci. Už to poznám, už viem, čo si môžem dovoliť, takže je to v pohode,“ uzatvára Laci, ktorý pohybom doslova žije.

S manželkou Aničkou už roky tancujú a odovzdávajú svoje skúsenosti ďalším generáciám.
Zobraziť galériu (6)
S manželkou Aničkou už roky tancujú a odovzdávajú svoje skúsenosti ďalším generáciám.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Viac o téme: Laci Strike
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu