Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Peter Marcin a Andy Kraus zažili strach na Silvestra: Preklopené delobuchy mierili na ľudí!

Peter Marcin a Andy Kraus mali poriadne živý Silvester. Zobraziť galériu (5)
Peter Marcin a Andy Kraus mali poriadne živý Silvester.

BRATISLAVA - Oslavy príchodu nového roka vedia niekedy narobiť poriadnu paseku. Svoje o tom vedia aj herci a zabávači Peter Marcin (53) a Andy Kraus (52). Tí totiž, ako dobrí kamaráti a kolegovia prežili spoločne aj Silvester. Nemusel však skončiť úplne šťastne, pretože delobuchy a ohňostroje sa vymkli spod kontroly.

Mnohí ľudia odchádzajú osláviť príchod nového roka niekam do wellnesu, do zahraničia, alebo sa vyberú na chatu. To je aj prípad hercov Petra Marcina a Andyho Krausa, ktorí v minulosti skončili spolu na horách. „Máme s Andym veselú príhodu zo Silvestra. Sme boli spolu na chate, teda na hotelovej chate v horách a o polnoci sa išiel robiť ohňostroj," začal rozprávať Peter Marcin.

Úkryt pred delobuchmi: Peter Marcin a Andy Kraus skákali do závejov... Ohňostroj mieril na ľudí!
Ohnňostroje, delobuchy a prskavky pre mnohých neoddeliteľne patria k Silvestru, no tu sa príprava zvrhla. „Jeden pán s takou veľkou bedňou, že ide robiť ohňostroj. Zapálil to, len tá bedňa sa sklopila a rakety nešli takto (hore, pozn. red.), ale išli takto (priamo do strán, pozn. red.)," prezradil predstaviteľ Františka Stromokocúra v seriáli Susedia.

Ľudia naokolo tak boli nútení hľadať skrýš, aby ich, nedajbože, nezasiahla niektorá z rán delobuchu. „Skákali sme všetci do závejov, cítili sme sa ako počas SNP, takže sme sa chránili pred petardami," vysvetľuje Marcin, ktorý zároveň dodal, že všetko napokon dobre dopadlo a nikomu sa nič nestalo. No jedno je isté, pri manipulácii s ohňostrojom treba byť opatrný.

Peter Marcin porozprával o historke zo Silvestra. S Andym sa museli skrývať v závejoch.
Zobraziť galériu (5)
Peter Marcin porozprával o historke zo Silvestra. S Andym sa museli skrývať v závejoch.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Peter MarcinAndy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu