Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zomrela česká módna ikona: Františka Čížková podľahla rakovine!

Zomrela Františka Čížková (†67) Zobraziť galériu (2)
Zomrela Františka Čížková (†67) (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Verejnosť dnes zasiahla šokujúca informácia. Do neba odišla novinárka, publicistka a v neposlednom rade módna kritička a ikona Františka Čížková (†67), ktorá bola považovaná za česko-slovenskú Annu Wintour.

Informáciu o tragickej udalosti priniesol český Blesk s tým, že o smrti Františky informoval jej syn Martin. Čížková mala už dlhší čas bojovať s rakovinou ktorej napokon, bohužiaľ, podľahla. Aj napriek vážnemu ochoreniu sa svoju energiu snažila sústrediť na prácu, v ktorej nepoľavovala a do poslednej chvíle sa venovala svojim najbližším.

Františka Čížková (†67) podľahla rakovine. Za jej osobnosťou budú smútiť nielen najbližší, ale aj hviezdy česko-slovenského šoubiznisu.
Zobraziť galériu (2)
Františka Čížková (†67) podľahla rakovine. Za jej osobnosťou budú smútiť nielen najbližší, ale aj hviezdy česko-slovenského šoubiznisu.  (Zdroj: Profimedia)

Smrť temperamentnej brunetky znamená obrovskú stratu aj pre česko-slovenský svet módy. Jej názor bol v módnom fachu nekompromisne uznávaný a bola známa tým, že si servítku pred ústa nedávala, ani keď hodnotila najväčšie hviezdy nášho šoubiznisu. Rodine a všetkým pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu