Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Gáboríkovú ovládli tehotenské hormóny: Nával emócií v nákupnom centre!

Ivana Gáborík už tehotenstvo neschová! Zobraziť galériu (14)
Ivana Gáborík už tehotenstvo neschová! (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Už dávnejšie sa šuškalo o tom, že jeden z najkrajších manželských párov slovenského šoubiznisu - Ivana Gáborík (33) s manželom Mariánom Gáboríkom (37) by sa mali čoskoro stať rodičmi. Teraz je to už nad slnko jasnejšie. Blondínka spolu s modelkou Michaelou Kocianovou (30) usporiadali vo štvrtok bazár a ukázala sa na ňom aj samotná tanečnica. Pod tričkom sa jej jasne črtalo tehotenské bruško a lomcovali ňou emócie.

Ivana Gáborík spolu s Michaelou Kocianovou sa rozhodli na pár hodín otvoriť bazárik s oblečením v strede jedného z bratislavských nákupných centier. Výťažok z predaja poputuje na podporu občianskeho združenia Autis, ktoré pomáha deťom s autizmom, a tiež ich rodinám a rovnako občianskemu združeniu BabkaDedko.

Po udalostiach, ktoré sa udiali v Prešove, sa však Ivanka s Miškou rozhodli venovať časť peňazí aj tam. Kúskov, ktoré našli nový domov, bolo skutočne dosť, a tak si ľudia mohli vo veľkom vyberať.

Ivana Gáborík a Michaela Kocianová zorganizovali vianočný bazár pre dobrú vec.
Zobraziť galériu (14)
Ivana Gáborík a Michaela Kocianová zorganizovali vianočný bazár pre dobrú vec.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Dve krásne blondínky vianočný bazár nielen zorganizovali, ale sa na ňom aj zúčastnili a pomáhali s predajom. Podporiť ich prišli aj kamaráti Bruno Ciberej, ktorý sa chopil mikrofónu, a tiež moderátorka Telerána Lenka Šóošová. Hoci sa Ivana snažila zakryť bruško tričkom a sakom, tehotenské krivky sa drali na povrch.

Že dvojica očakáva prírastok, nám prezradil ešte v novembri náš zdroj. „Ivana je tehotná, už o tom vedia aj ich najbližší kamaráti,” tvrdil. Hoci vtedy sa k tomu ani jeden vyjadrovať nechcel, budúci otec prelomil mlčanie. Marián prezradil, že sa s Ivanou stanú rodičmi v spoločnom podcaste s Borisom Valábikom Boris a Brambor. „No tak budeme traja, je to pravda. Teším sa, je to veľká novinka pre nás,” vyjadril sa Gáborík.

A práve tehotenské hormóny zrejme poriadne lomcovali Ivanou len deň predtým, ako priznala farbu aj ona. Počas príhovoru bolo totiž na budúcej mamičke vidieť celú škálu emócií. Od smiechu cez dojatie až po slzy. Utešovala ju dokonca samotná modelka a venovala jej aj pevné objatie.

Ivanou lomcovali tehotenské hormóny a počas bazáru sa u nej striedali emócie.
Zobraziť galériu (14)
Ivanou lomcovali tehotenské hormóny a počas bazáru sa u nej striedali emócie.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Michaela KocianováIvana Gáborík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu