Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dominika Gottová odmieta pomoc od Ivany: TOTO jej odkázala!

Dominika Gottová Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová

PRAHA - Stavia sa na vlastné nohy! Vyzerá to, že Dominika Gottová (46) sa po bleskovom odchode od svojho manžela pomaly stavia na vlastné nohy. V Česku sa snaží zabývať a pomocnú ruku od Ivany Gottovej vraj nepotrebuje.

Karel Gott (†80) by bol na svoju najstaršiu dcéru hrdý. Nielenže sa jej darí dištancovať od alkoholu, ako Dominika svojmu nedávno zosnulému otcovi sľúbila, blondínka sa navyše konečne rozhodla opustiť svojho manžela Tima Tolkkiho (53). Ten už dávnejšie prepadol alkoholu a ku dnu ťahal aj sympatickú Dominiku. Jej pohár trpezlivosti však pretiekol. Nedávno si preto pobalila najzákladnejšie veci a z Fínska sa presunula naspäť do Česka.

Dominika Gottová odišla od svojho manžela Tima Tolkkiho a z Fínska sa presťahovala naspäť do Česka.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová odišla od svojho manžela Tima Tolkkiho a z Fínska sa presťahovala naspäť do Česka.  (Zdroj: Facebook T.T.)

A vyzerá to, že už po pár dňoch sa konečne snaží dostať svoj život do normálu. Pomoc svojej macochy Ivany Gottovej však zatiaľ nevyhľadala. „Teraz som šťastná, že som v Česku. S bývaním mi pomohla kamarátka, zháňam si prácu. Je mi dobre a darí sa mi. Ivanu o pomoc nežiadam,” prezradila českému Blesku.

A veľmi formálna reakcia prišla aj zo strany vdovy po legendárnom spevákovi. „Pani Ivana Gottová nebude komunikovať s Dominikou prostredníctvom médií. Preto ani nebude na jej mediálne konanie či vystupovanie akokoľvek reagovať,” tlmočila hovorkyňa rodiny Gottovcov Aneta Stolzová.

Po smrti otca sa Dominika Gottová pomaly spamätáva z problémov, ktoré jej komplikovali život.
Zobraziť galériu (4)
Po smrti otca sa Dominika Gottová pomaly spamätáva z problémov, ktoré jej komplikovali život.

V minulosti pritom Dominika Ivanu o pomoc už prosila, a to len krátko po smrti svojho otca. Kvôli finančným problémom nemala prostriedky na kúpu letenky a hrozilo, že sa otcovho pohrebu nezúčastní. Či si k sebe s Ivanou nakoniec nájdu cestu, ukáže čas.

Viac o téme: Karel GottDominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu