Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známa moderátorka bojuje s nádorom: Priznanie v živom vysielaní!

Bára Tlučhořová Zobraziť galériu (4)
Bára Tlučhořová (Zdroj: Instagram B.T.)

PRAHA - Poslucháči českého rádia Kiss zažili poriadny šok! Jedna z jeho moderátoriek, Bára Tlučhořová (31), totiž priznala, že už nejaký čas bojuje so zákernou chorobou. O svojom trápení porozprávala priamo vo vysielaní.

Sympatická spíkerka rádia Kiss Bára Tlučhořová si prežila krušné chvíle. Všetko sa začalo ešte v lete. „Keď som v piatok 19. júla neprišla do štúdia, mysleli sme si s Romanom, že v pondelok budem zase na značkách. Lenže realita bola iná,” zaspomínala si moderátorka na deň, kedy sa jej život obrátil hore nohami. Prekvapil ju vtedy náhly záchvat.

Bára Tlučhořová porozprávala o svojej chorobe priamo vo vysielaní rádia Kiss.
Zobraziť galériu (4)
Bára Tlučhořová porozprávala o svojej chorobe priamo vo vysielaní rádia Kiss.  (Zdroj: Instagram B.T.)

„V noci ma odviezla záchranka, prekonala som epileptický záchvat. Do tej doby som pritom bola zdravý človek. Ďalší záchvat som prekonala aj v nemocnici, takže ma lekári poslali na magnetickú rezonanciu a na röntgen, aby zistili, či nie je napríklad niečo v neporiadku s chrbticou,” opísala spíkerka. To, čo však vyšetrenia ukázali, nečakala ani v zlom sne.

Bára Tlučhořová prišla kvôli chorobe o vlasy. Vídať ju v nápaditých šatkách.
Zobraziť galériu (4)
Bára Tlučhořová prišla kvôli chorobe o vlasy. Vídať ju v nápaditých šatkách.  (Zdroj: Instagram B.T.)

„Bohužiaľ zistili, že pri rečovom centre som mala veľký nádor, ktorý musel z hlavy preč,” uviedla. Bára preto podstúpila operáciu, pri ktorej jej nádor z hlavy odstránili. Zákrokom sa však problémy neskončili a sympatickú rodáčku z českej Příbrami čakali ešte chemoterapie. Aj kvôli nim stratila svoje pestované vlasy a momentálne ju tak možno vídať v pestrofarebných šatkách.

Bára Tlučhořová verí, že sa do rádia čoskoro vráti natrvalo.
Zobraziť galériu (4)
Bára Tlučhořová verí, že sa do rádia čoskoro vráti natrvalo.  (Zdroj: FOTO: Instagram B.T.)

Bára však myslí pozitívne. „Občas sa stane, že dostanete od života stopku, ktorá vám má ukázať nový životný smer,” napísala na svojom instagramovom profile moderátorka, ktorá, ako sa zdá, má veľa chuti s chorobou bojovať.

Viac o téme: Bára Tlučhořová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu