Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Bolestivý pohľad na redaktorku RTVS: Hororové zranenie na zápase... Skoro prišla o oko!

Redaktorka RTVS Barbora Žiačiková skončila po včerajšom hokejovom zápase s nepríjemným zranením. Zobraziť galériu (5)
Redaktorka RTVS Barbora Žiačiková skončila po včerajšom hokejovom zápase s nepríjemným zranením. (Zdroj: Facebook B.Z.)

BRATISLAVA - Včerajší hokejový zápas medzi Banskou Bystricou a Popradom skončil pre redaktorku verejnoprávnej RTVS hororovo. Zápas vysielala televízia v priamom prenose, a preto Barbora Žiačiková stála v blízkosti striedačky. Tam ju však zasiahol puk priamo do oka!

Barbora Žiačiková na hokejový zápas medzi Banskou Bystricou a Popradom nikdy nezabudne. A to doslova! Do konca života jej ho totiž bude pripomínať nepekná jazva nad pravým okom. Športová redaktorka totiž po celý čas stála v blízkosti striedačky, kde si ju v nešťastnej chvíli našiel letiaci puk. 

„Počas dnešného prenosu sa stala jedna nepríjemná vec, keď v 1. tretine trafil puk Barboru Žiačikovú, našu redaktorku, ktorá stála medzi striedačkami. Tá má niekoľko štichov, skončila v Banskobystrickej nemocnici, má aj otras mozgu. Želáme Barbore skoré uzdravenie,“ oznámil moderátor Matúš Krutý.

O záber nepekného zranenia sa plavovláska pár hodín po nehode podelila na sociálnej sieti Facebook. „Hlásim sa, že žijem. Ďakujem z celého srdca za všetky povzbudzujúce správy a modlitby. Čaká ma operácia. Vrátim sa ešte silnejšia ako predtým,“ napísala k fotke Žiačiková. Prajeme skoré zotavenie!

Viac o téme: RTVSBarbora Žiačiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu