Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Vytočení fanúšikovia sa pustili do Gottovej: Prečo Karel stále nemá hrob?!

Vytočení fanúšikovia sa pustili do Gottovej! Zobraziť galériu (4)
Vytočení fanúšikovia sa pustili do Gottovej! (Zdroj: Instagram K.G.)

PRAHA - Uplynuli už viac ako dva mesiace, odkedy do neba odišiel legendárny Karel Gott (†80). Jeho fanúšikovia sa však ani po tomto čase nedostali k tomu najpodstatnejšiemu, čo ich zaujíma - miesto Maestrovho posledného odpočinku.

Ľudia, ktorí nemali Ivanu už odjakživa v láske, majú ďalší dôvod na hnev. Už koncom októbra vdova po spevákovi prezradila, kde bude pochovaný. „Na prianie môjho manžela bude miestom jeho odpočinku cintorín na pražských Malvazinkách. Prial si odpočívať tam, kde prežil veľkú časť svojho života, kde to mal rád a kde sa cítil doma. Verím, že vy, ktorí ste ho mali radi, si cestu k nemu vždy nájdete,” vyjadrila sa vtedy Gottová.

Odvtedy však ubehlo už niekoľko týždňov a Karel stále pochovaný nie je. Aj preto sa podľa českého Extra.cz  na Gottovú zvalila obrovská lavína kritiky. „Chápem, že má manželka Karla Gotta smútok, ale na čo čaká s tým hrobom? Na nasledujúce čerešne? Verte, že mnoho obdivovateľov vášho muža nemalo príležitosť sa s ním rozlúčiť, a tak dúfajú, že budú môcť prísť do Prahy a pokloniť sa jeho pamiatke pri hrobe. Už mal byť dávno hotový,” myslí si jedna z množstva fanúšikov. 

Rozlúčka s Karlom Gottom sa konala pred dvomi mesiacmi. Pochovaný však doteraz nie je.
Zobraziť galériu (4)
Rozlúčka s Karlom Gottom sa konala pred dvomi mesiacmi. Pochovaný však doteraz nie je.  (Zdroj: Profimedia)

Fanúšikovia sa hnevajú, že ich idol doteraz nemá miesto posledného odpočinku.
Zobraziť galériu (4)
Fanúšikovia sa hnevajú, že ich idol doteraz nemá miesto posledného odpočinku.

A zďaleka nejde o ojedinelú reakciu. Nad tým, že Karel doteraz nemá hrob, sa pozastavilo množstvo ďalších. „To je pekné, že vydáva stále nejaké vyjadrenia a ešte navyše cez akúsi hovorkyňu, ale nemohla by skôr zariadiť, aby bolo kam pánovi Karolovi Gottovi položiť kytičku? Veď už odišiel pred dvoma mesiacmi, ” hnevá sa ďalšia. Gottová však aktuálne na podobné komentáre nereaguje, a tak sa len čaká na to, kedy konečne oznámi miesto Karlovho posledného odpočinku. 

Viac o téme: Karel GottIvana Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu