Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Božská Helena Vondráčková bez mejkapu: Takáto je hviezda Česko-Slovenska v realite!

Helena Vondráčková Zobraziť galériu (4)
Helena Vondráčková

PRAHA - Legendárna Helena Vondráčková (72) patrí bez pochyby medzi najväčšie hviezdy česko-slovenskej hudobnej scény. Speváčka je okrem svojich hitov preslávená aj tým, že za každých okolností vyzerá božsky a svojimi vyšperkovanými lookmi vyráža dych na koncertoch aj spoločenských udalostiach. Ako však vyzerá v momentoch, keď idú dokonalé outfity a líčenie bokom?

Má po sedemdesiatke, no vďaka svojej energii by hravo strčila do vrecka aj o desiatky rokov mladšie dámy. No a to isté platí aj o jej vzhľade. Ikonickú speváčku si fanúšikovia zrejme ani nedokážu predstaviť bez dokonalej masky, no keď sa vypnú kamery a zo svetiel reflektorov odíde do ústrania, je taká istá žena ako ktorákoľvek z nás. 

Helena Vondráčková nemá problém odfotiť sa aj bez mejkapu.
Zobraziť galériu (4)
Helena Vondráčková nemá problém odfotiť sa aj bez mejkapu.  (Zdroj: Instagram E.N.)

Na pódiách sa z Heleny stáva popová diva.
Zobraziť galériu (4)
Na pódiách sa z Heleny stáva popová diva.

Dôkazom je aj fotografia, ktorú nedávno zverejnil tanečník Erik Ňarjaš. Ten má k česko-slovenskej legende naozaj blízko a netají sa tým, že božskú Helenu obdivuje v každom smere. Zrejme aj preto to bol práve on, kto si dovolil zverejniť jej fotografiu, na ktorej pózuje úplne bez mejkapu. No a uznajte. Povedali by ste, že táto svieža dáma so žiarivým úsmevom má po sedemdesiatke? 

Viac o téme: Helena Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu