Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajné stretnutie v Markíze: Vedenie si zavolalo niekoľkých hercov... Fuuu, z tohto diváci asi vybuchnú!

Tajné stretnutie v Markíze! Zobraziť galériu (7)
Tajné stretnutie v Markíze! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V utorok večer si vedenie Markízy zavolalo niekoľkých hercov a absolvovali pomerne dlhé stretnutie v centre Bratislavy. Podľa zloženia skupinky to už na prvý pohľad vyzeralo tak, že neskorý míting sa koná kvôli jednému z najpopulárnejších seriálov televízie - Sestričkám. A veru, bolo to skutočne tak!

V známej reštaurácii v centre sa nám okrem niekoľkých hercov podarilo zachytiť aj šéfa televízie Matthiasa Setteleho. Spoločnosť mu robil Sebastian Wimmer, ktorý je markizáckym šéfom výroby, prišili aj riaditeľ PR a marketingu Michal Borec či programová riaditeľka Silvia Majeská. Vyzeralo to teda tak, že na stretnutí nepôjde o fazuľky.

Na stretnutí sa zúčastnil aj Matthias Settele a Sebastian Wimmer.
Zobraziť galériu (7)
Na stretnutí sa zúčastnil aj Matthias Settele a Sebastian Wimmer.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Braňo Mosný mal na prvý pohľad naozaj dobrú náladu.
Zobraziť galériu (7)
Braňo Mosný mal na prvý pohľad naozaj dobrú náladu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Niektorí herci už čakali dnu alebo prišli neskôr, no Martin Mňahončák, Braňo Mosný či Kristína Svarinská, ktorých sa nášmu fotografovi podarilo zachytiť, mali už na prvý pohľad dobrú náladu. A nám sa podarilo zistiť prečo.

Ako sme sa dozvedeli, išlo o ďakovné stretnutie za nakrúcanie Sestričiek. „Pri príležitosti úspešného ukončenia druhej série mimoriadne obľúbeného seriálu Sestričky sa stretli predstavitelia manažmentu s predstaviteľmi hlavných postáv na spoločnej večeri,” povedal nám Michal Borec, keď sme sa ho pýtali, či nešlo o stretnutie kvôli dohode o nasledujúcej sérii. 

Michal Borec nám vysvetlil, že míting hercov s vedením bola ďakovná večera.
Zobraziť galériu (7)
Michal Borec nám vysvetlil, že míting hercov s vedením bola ďakovná večera.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nechýbala ani krásna Kristína Svarinská.
Zobraziť galériu (7)
Nechýbala ani krásna Kristína Svarinská.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Tá je, mimochodom, podľa našich informácií už potvrdená, hoci v Markíze zatiaľ zahmlievajú a k celej veci sa vyjadrovať nechceli. Seriál z lekárskeho prostredia sa dočká pokračovania. „Áno, tretia séria určite bude, keďže ide o jeden z najobľúbenejších markizáckych seriálov, ktorý sa teší obrovskej sledovanosti,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia seriálu. Diváci teda majú obrovský dôvod na radosť, hoci termín, kedy sa dostanú nové Sestričky na obraz, zatiaľ známy nie je. 

Viac o téme: Televízia MarkízaSestričky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu