Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Viki Ráková 2 mesiace po pôrode: Opäť v spoločnosti a... Nahodila MINI!

Viki Ráková sa po dvoch mesiacoch po pôrode objavila v spoločnosti v minisukni. Zobraziť galériu (18)
Viki Ráková sa po dvoch mesiacoch po pôrode objavila v spoločnosti v minisukni. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Sexi mama! Viki Ráková (38) aktuálne prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Len pred dvomi mesiacmi sa totiž stala dvojnásobnou mamou. Svojmu partnerovi Róbertovi Lakatosovi porodila synčeka Benjamína. No teraz si od svojich ratolestí na chvíľu odskočila do spoločnosti. A nahodila sa do zvodných minišiat!

Pred dvomi rokmi sa na televízne obrazovky vrátil po dlhých 11 rokoch markizácky seriál Susedia. Aktuálne sa vysiela už druhá "nová" séria a počin sa teší veľkému úspechu. Tvorcovia sa preto rozhodli svojim fanúšikom priniesť spoločenskú hru Susedia na cestách a uviedli ju do sveta v jednom z bratislavských nákupných centier v utorok popoludní. 


Viki Ráková sa stala druhýkrát mamou: Porodila synčeka... Aha, aké dostal meno!


Krstu sa zúčastnili všetci herci z televízneho počinu... No rozhodne najviac pozornosti pútala Viki Ráková. Tá sa totiž len na začiatku septembra stala dvojnásobnou mamičkou. No to, že len pred „pár týždňami“ rodila, však na nej vôbec nebolo vidieť. Tmavovláska sa nahodila do sexi krátkych čiernych šiat a vyzerala v nich naozaj božsky.

Viki Ráková sa objavila v spoločnosti len dva mesiace po pôrode druhého synčeka. V čiernych minišatách vyzerala super.
Zobraziť galériu (18)
Viki Ráková sa objavila v spoločnosti len dva mesiace po pôrode druhého synčeka. V čiernych minišatách vyzerala super.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Akciou sprevádzala moderátorka Kristína Kövešová a krstným otcom novej hry sa stal spevák Peter Nagy. Zaujímavosťou je, ČÍM sa dielo uvádzalo do sveta - bežne sa novinky krstia alkoholom, no Susedia sa rozhodli na toto využiť niečo naozaj šokujúce.... Krém na odstránenie strií, takzvaný striakiller.

Nová spoločenská hra sa krstila krémom na strie.
Zobraziť galériu (18)
Nová spoločenská hra sa krstila krémom na strie.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: SusediaViki Ráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu