Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Manželia Cmorikovci prvýkrát na verejnosti po svadbe! FOTO Daniela ukázala zásnubný prsteň

Peter Cmorik prvýkrát po svadbe priviedol do spoločnosti manželku Danielu. Tá ukázala zásnubný prsteň. Zobraziť galériu (24)
Peter Cmorik prvýkrát po svadbe priviedol do spoločnosti manželku Danielu. Tá ukázala zásnubný prsteň. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Uplynulý týždeň sa v centre Bratislavy konala párty hudobnej spoločnosti Universal, ktorá do spoločnosti prilákala veľké množstvo známych tvárí. Medzi nimi napríklad novú spevácku hviezdu Karmen Pál-Baláž (21), ktorá prítomným hosťom odprezentovala svoje holé bruško. Prišiel aj Tomáš Yxo Dohňanský (47) zo skupiny Hex, spoločnosť mu robila manželka Anička. Či čerstvo ženatý spevák Peter Cmorik (39) s manželkou Danielou Lovlin (31). Aha, pozrite na ten zásnubný prsteň!

Uplynulý týždeň sa v Bratislave konala vianočná párty hudobnej spoločnosti Universal Music. Tú si, samozrejme, nenechalo ujsť mnoho známych tvárí. Medzi nimi napríklad manželia Cmorikovci, ktorí sa v spoločnosti objavili prvýkrát po svadbe.  

Galéria: Manželia Cmoríkovci žiaria šťastím

Dvojica si svoje áno povedala tento rok počas prvého októbrového týždňa, hoci sa o nej šuškalo už dávno. Konkrétne 8 mesiacov po narodení dvojičiek Peťka a Števka. Na minuloročnom natáčaní projektu Noc nádejí totiž moderátorka predstavila Danielu ako Petrovu manželku. Vtedy sa však Cmorik vyjadril, že svadba bude, až keď budú synovia samostatnejší. 

Peter Cmorik prišiel do spoločnosti so svojou čerstvou manželkou Danielou Lovlin.
Zobraziť galériu (24)
Peter Cmorik prišiel do spoločnosti so svojou čerstvou manželkou Danielou Lovlin.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Daniela ukázala aj svoj zásnubný prsteň.
Zobraziť galériu (24)
Daniela ukázala aj svoj zásnubný prsteň.

Párty si nenechala ujsť ani vychádzajúca hviezda Karmen Pál-Baláž, ktorá pred rokom zažiarila v speváckej šou SuperStar. Do spoločnosti prišla štýlovo nahodená s klobúkom, v károvaných nohaviciach s vysokým pásom a v krátkom crop tope. A hoci vonku už vládne chladné jesenné počasie, tmavovláska v úspornom tričku poodhalila prítomným hosťom svoje štíhle bruško. 

Karmen Pál-Baláž sa na vianočný večierok hudobnej spoločnosti štýlovo nahodila.
Zobraziť galériu (24)
Karmen Pál-Baláž sa na vianočný večierok hudobnej spoločnosti štýlovo nahodila.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Podujatie navštívil aj frontman skupiny Hex Tomáš Yxo Dohňanský. Spoločnosť mu na vianočnej párty robila manželka Anička, ktorej svoje áno povedal pred štyrmi rokmi. Podľa jeho vlastných slov u nej našiel absolútny pokoj a pohodu. Dvojica má spolu dcérku Emmku.

Tomáš Yxo Dohňanský s manželkou Aničkou.
Zobraziť galériu (24)
Tomáš Yxo Dohňanský s manželkou Aničkou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Tomáš Yxo DohňanskýKarmen Pál-Baláž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu