Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tomáš Klus po náročných koncertoch končí v izolácii: Na samotke až tri týždne!

Tomáš Klus po náročných koncertoch potrebuje úplne vypnúť. Zobraziť galériu (4)
Tomáš Klus po náročných koncertoch potrebuje úplne vypnúť. (Zdroj: Tomasklus.cz)

BRATISLAVA - Už čoskoro sa fanúšikovia Tomáša Klusa môžu tešiť na koncertné turné, na ktoré sa netradične chystá s filharmóniou. Spevák sa na koncerty teší, no po nich ho čaká náročná terapia.

Dvojnásobný český slávik zavíta v rámci koncertného turné Klusymfonie aj na Slovensko a svojich priaznivcov poteší už v prvú decembrovú nedeľu v Bratislave, kde zahrá špeciálny koncert aj s Cílovou skupinou a Janáčkovou filharmóniou Ostrava. Ako prezradil, napriek obrovskému množstvu hudobníkov, ktorí s ním na pódiu vystúpia, skúšky náročné nie sú.

Tomáš Klus podstupuje extrémnu terapiu: Totálna izolácia až na tri týždne!

Napriek tomu však spevák vydá počas svojich vystúpení obrovské množstvo energie, ktorú sa následne pokúša "dobiť". A to naozaj extrémnym spôsobom. Tomáš si totiž obľúbil terapiu tmou. V rámci nej sa necháva na niekoľko dní zavrieť do úplnej izolácie a tmy. O príjemnú oddychovku však nejde ani náhodou. „Je to dosť často veľmi explozívne a deštruktívne a boľavé,” opísal nám svoje pocity.

Tomáš Klus zo seba na koncertoch vydá obrovské množstvo energie. Dobíja ju za pomoci odborníkov.
Zobraziť galériu (4)
Tomáš Klus zo seba na koncertoch vydá obrovské množstvo energie. Dobíja ju za pomoci odborníkov.  (Zdroj: Archív Tomáša Klusa)

Prečo túto tortúru dobrovoľne podstupuje a prečo už nikdy nechce klamať, to prezradil vo videorozhovore vyššie. Lístky na koncert Tomáša Klusa s kapelou Cílová skupina a Janáčkovou filharmóniou Ostrava zakúpite na Predpredaj.sk

Viac o téme: Tomáš Klus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu