Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodina nezvestného farmára (61) je zúfalá: Druhá pátracia akcia... Nikto ho neprišiel hľadať!

Gabriel Sajka je stále nezvestný. Zobraziť galériu (7)
Gabriel Sajka je stále nezvestný. (Zdroj: TV MARKÍZA)

LEVICE - O tom, že súťažiaci z tretej série markizáckej reality šou Farma Gabriel Sajka (61) je nezvestný, sme písali už pred týždňom. Už vtedy bol presne 7 dní nezvestný. A stále sa ho nepodarilo nájsť. Cez víkend prebehla už druhá pátracia akcia... No nenašiel sa nikto, kto by ho išiel hľadať!

Informoval o tom Pohotovostný pátrací tím, ktorý vraj niekoľkokrát vyzýval ľudí z Levíc, kde exfarmár žil, aby sa pripojili k pomoci. Nikto z jeho okolia sa však do pátrania nepridal.


Po markizáckom exfarmárovi (61) vyhlásili pátranie: Rodina prosí o POMOC... Nezvestný je už týždeň!


„Včera sme vykonávali v poradí už druhú pátraciu akciu po Gabrielovi Sajkovi, ktorý je nezvestný už od 8. 10. 2019. Prostredníctvom mestského rozhlasu a oznamov sme zvolali na pomoc aj ľudí z Levíc, jeho ‚kamarátov‛, z ktorých ho však ani jeden neprišiel pomôcť hľadať,“ objavilo sa na Facebooku pátracieho tímu.

„Niekedy až takáto situácia ukáže charakter človeka a jeho pravú tvár! Rodine sme boli a aj budeme nápomocní, sú to fajn ľudia, ktorí zúfalo hľadajú svojho otca, strýka, brata... Urobili sme rozsiahlu pátraciu akciu a prezreli naozaj veľkú oblasť, prišlo nám pomôcť veľa partnerov, ktorým záleží na živote človeka a pokoji jeho rodiny, tým ešte raz veľmi pekne ďakujeme!“ dodal pátrací tím.

Hoci sa Gabriela stále nepodarilo nájsť, stále to dodáva aspoň nádej, že je živý a v poriadku. „Na druhej strane sme aj radi, že sa Gabriel v prehľadávaných lokalitách nenašiel, čo nám dáva nádej, že len niekam odišiel a vráti sa domov, prípadne sa ho niekde podarí nájsť živého a v poriadku,“ uviedli na záver.

V prípade akýchkoľvek informácií o aktuálnom pohybe Gabriela Sajku kontaktujte políciu na čísle 158.

Viac o téme: FarmaGabriel Sajka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu